Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lee Sin - Porady

KoFiv6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chcialbym sobie kupic postac Lee Sin i za bardzo nie wiem jak nim grac, czy to postac pod AD czy AP ?? W jakiej roli sie sprawdza. Jakie wskazkowki do tej postaci i build. Z gory thx ;)

Opublikowano

Lee Sin to jungler, typowy offtank (ad). Ja buildu używam takiego:

Cloth Armor i 5 potek i składasz latarnie. Dalej warmog i atma, krwiopijca i dalej składasz to co Ci się może przydać.

Spelle do jungli czyli smite i flash.

Skille: E W Q i od teraz w pierwszej kolejności maxujesz Q, potem W na koniec E. W ulti dajesz zawsze jak możesz.

Opublikowano

warto powiedziec ze W to nie jedyny system ucieczki lee sina jezeli ktos cie goni biegnij do jungli i rzuc sie na jakiegos stworka za sciana przez Q nieraz tylek uratowalo :P

Opublikowano

a nie czasem maxowac skille Q dalej E a pozniej W ? i jak mozna to ulti? Chyba E jest lepsze niz W? na jungle...

add.png

Opublikowano

a nie czasem maxowac skille Q dalej E a pozniej W ? i jak mozna to ulti? Chyba E jest lepsze niz W? na jungle...

Nie bo W daje life steal / spell vamp + tarcze absorbacja dmg =)

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...