Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] EA

MatiK99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Miałem i mam problem z Battlefieldem 3 więc skontaktowałem się z EA. Problem dotyczył wieku, napisałem poniżej 18 czy 16 roku życia. Czekam już 3-4 dni, a EA nie odpowiada. W mailu, który automatycznie został wysłany na moją skrzynkę pocztową jest napisane że skontaktują się ze mną w najbliższym czasie. Tylko czy w najbliższym czasie to znaczy jutro ? tydzień ? miesiąc ?

Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość malutki688
Opublikowano

ja czekam od tygodnia na kontakt w innej sprawie i narazie chuja mam

Opublikowano

A jak to zrobic ? Bo widziałem że jest tylko opcja napisania e-mailu.

hehe... polski support Ci nie pomoże...

musisz do angielskiego napisać, no jak piszesz do agielskiego to wystarczy email jak wszystko dobrze opiszesz ;) no nietety w dzisiejszych czasach angielski to podstawa ;)

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Niestety musisz nie ma innej opcji... Ja tam od 3 roku życia chodzę :P Pamiętaj żeby nie używać translatora jak już to najlepiej słownikiem....

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

Chyba zgłoszę się na pomoc do koleżanki ona przetłumaczy. :D Bardziej polecacie live chat czy e-mail ? Osobiście wolałbym e-mail bo nie byłoby takiego stresu (lol) ale nie wiem jak lepiej. ;)

Opublikowano

Chyba zgłoszę się na pomoc do koleżanki ona przetłumaczy. :D Bardziej polecacie live chat czy e-mail ? Osobiście wolałbym e-mail bo nie byłoby takiego stresu (lol) ale nie wiem jak lepiej. ;)

email, jezeli opiszesz wszystko dokladnie

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Napisałem im e-mail i odpisali bardzo szybko, ok. 3 godz. Napisali wiadomośc, że dziękują za kontakt itp. i było tam w połowie zdanie: In case, you still wish to go ahead with transfer, please send me the details below:

Persona name:

Old Email ID:

Date of Birth:

New Email ID:

Date of Birth:

Uzupełniłem tam wszystko i wysłałem. Czekam już 4 dni i żadnej odpowiedzi, a przypomnę że na początku odpisali po 3 godz. :/

Opublikowano

Napisałem im e-mail i odpisali bardzo szybko, ok. 3 godz. Napisali wiadomośc, że dziękują za kontakt itp. i było tam w połowie zdanie: In case, you still wish to go ahead with transfer, please send me the details below:

Persona name:

Old Email ID:

Date of Birth:

New Email ID:

Date of Birth:

Uzupełniłem tam wszystko i wysłałem. Czekam już 4 dni i żadnej odpowiedzi, a przypomnę że na początku odpisali po 3 godz. :/

Napisz na live chat, wczoraj jednemu użytkownikowi to załatwiłem. Pisz na GG :)

http://www.mpcforum.pl/topic/550419-q-origin-problem/

Opublikowano

Persona name:

Old Email ID:

Date of Birth:

New Email ID:

Date of Birth:

ale czy ty jak wysylales im email'a to tworzyles od nowa wszystko??? czy wybrales w polu, ze piszesz w sprawie ktora zostala juz wczesniej wyslana???

to wazne! i nie mow, ze tylko napisales to co kazali tzn. wyslales im tylko:

Persona name:

Old Email ID:

Date of Birth:

New Email ID:

Date of Birth:

i nic wiecej??

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

Opublikowano

ale czy ty jak wysylales im email'a to tworzyles od nowa wszystko??? czy wybrales w polu, ze piszesz w sprawie ktora zostala juz wczesniej wyslana???

to wazne! i nie mow, ze tylko napisales to co kazali tzn. wyslales im tylko:

Persona name:

Old Email ID:

Date of Birth:

New Email ID:

Date of Birth:

i nic wiecej??

Napisz na live chacie, 10 minut roboty i masz odblokowany dostęp.

Opublikowano

ty - hi. I have problem with my ACC on BF3. Whan i register i chose my age under 18... can you change it >?? Because i can't play now.

thank in advice :

Cześć mam problem z moim kontem w grze BF3. Kiedy się rejestrowałem wybrałem wiek poniżej 18. Czy możesz go zmienić ?? Ponieważ nie mogę grać...

z góry dzięki.

Napisz tak na Live chat.... a dalej to pozostaje ci translator....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

ty - hi. I have problem with my ACC on BF3. Whan i register i chose my age under 18... can you change it >?? Because i can't play now.

thank in advice :

Cześć mam problem z moim kontem w grze BF3. Kiedy się rejestrowałem wybrałem wiek poniżej 18. Czy możesz go zmienić ?? Ponieważ nie mogę grać...

z góry dzięki.

Napisz tak na Live chat.... a dalej to pozostaje ci translator....

Jeżeli napiszesz z maila to dalej agent będzie pisał, że już to robi a potem prosi o sprawdzenie.

Hello im BF3 player and i've some problem. I registered my account with wrong brithday date and i can't play coz im not 18. Could u change it ?

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości, support też CI nie poda, gdyż na tej podstawie jest ustalana wiarygodność osób chcących uzyskać dostęp do konta.

Opublikowano

no to w jaki sposób support rozwiązuje powyższy problem?

Ja niedługo spróbuję na livechacie napisac do angolów może pomogą ;)

Opublikowano

(Nie edytuję bo by nie wiedzieli że napisałem posta :P)

Polecam ten livechat. :D W moim przypadku to było 20 min. Gościu super, miły, cierpliwy ale wymagana jest dośc dobra znajomośc ang. :/

Opublikowano

no to w jaki sposób support rozwiązuje powyższy problem?

Zmienia nam na 18.

Ang wystarczą podstawy, 10 minut i po sprawie. Napiszcie na pw, kiedy jesteście to wejdę na GG i pomogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...