Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w grze - jestem nowy

F4ntasy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałem zagrać sobie w silka ale nie wiem na jakim serwerze a jak pobierałem już rsro i jakieś tam jeszcze to albo był problem z reje albo z samym clientem, Poradźcie mi na jakim serwerze grać jakiś link do aktualnego clienta, reje i może jakieś wskazówki jak i kim zacząć grać (interesuje mnie bardziej postać pod pvp) z góry dziękuje!

Opublikowano

Ja polecałbym Ci pograć na jakimś prywatnym serwerze, poszukaj odpowiedniego dla siebie w dziale publikacje serwerów.A co do buildu pod pvp na początek polecałbym Ci bowa full str fire/cold.

Opublikowano

a czy do tych prywatnych serwerów dostane jakieś zangielszczenie? ;> bo jako że jestem nowy to bez tego ani rusz

Opublikowano

"Zangielszczenie"? Każdy silkroad jest po Angielsku. :)

Jeżeli chodziło Ci o spolszczenie, to nie znajdziesz. ;]

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Zapraszam na serwer, który rusza dzisiaj. Akurat będziesz miał szanse na równy start z lv. Również, będziesz mógł się oswoić stopniowo z grą na prywacie, bo to jest inny system. Nie siedzisz tyle w jednym miejscu, tylko wiesz idziesz na różne spoty w bardzo szybkich odstępach czasu.

link do tematu z serwerem: http://www.mpcforum.pl/topic/540558-silkroad-of-immortals-nowa-era-prywatnych-serwerow/

Opublikowano

Ulallalalal @UP nie wyszlo ci na podaniu to teraz wbijasz posty jak szalony ;>

Co do tematu to polecam syndicate sro lub wingsro

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up

nie mówie komu również nie wyszlo : ) + spamy na modach "ulalalalal" . Nie wbijam postów jak szalony tylko staram się pomagać, co do Ciebie to nic nie mam, ale jak juz piszesz poradniki to również użyj głowy, a nie kopiowanie bo to jest czysty copy :). Tylko że bez obrazków + przycięcie/dodanie jakiegos tekstu :). Zreszta nie mam czasu na publiczne spiny ^^.

A ja nie mam ochoty po raz kolejny czytać Twoich spamerskich postów. Warn.

Gx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...