Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Postać]Fizz co myślicie?

MefjuX7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie na temat fizz-a ? bo strasznie chcę go posiadać ale nie wiem czy jest dobry (z tego co widziałem jest dosyć dobrą postacią).

Jeszce takie pytanie czy na EUWest jest mniej "noob-ów" bo zamierzam się przenieść.

Opublikowano

a co możecie powiedzieć na temat drugiego pytania czy na EUWest jest mniej typowych "noob" players?

Opublikowano

Na każdym serwerze są nooby. 50% na 50% najlepiej załatw sobie stały team najlepiej Polaków żebyś mógł się dogadać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

kolejne pytanko

Jakie runy pod niego (AP)???

Tylko piszcie nazwy po polsku bo lecę na polskiej wersji lol-a.

Zagrałem parę meczy fizzem i muszę przyznać, że jest zajebisty (chyba nowa ulubiona postać) dawno nie byłem tak zadowolony z zakupu postaci.

Możecie mi jeszcze podać te runy pod ap?

Opublikowano

Fizz jest dosyc fajny ; d

A co do 2 pytanie.. na West jest mniej Polaczkow jak i Ruskow :D i poziom gry jest inny i sie troche inaczej gra :)

Gralam i na East i obecnie na West i polecam bardziej West choc.. Jak kto woli :) Ze tak powiem.. Calkiem sie inaczej gra :D

Opublikowano

Warto zakupić tego bezcennego championa jakim jest "Fizz"

Skillę powinny być według mnie : W - E - Q

W - Gdy uderzysz minniona zarażasz go czymś w rodzaju ignite.

E - Dobre do uciekania (AOE) i dobre na TF(fizz robi 2 skoki - pierwszy dłuższy za drugim dopiero zabiera DMG)

Q - Dobrze się dobija (fizz skacze na ofiarę i zadaję mu DMG)

BUILD AP OCZYWIŚCIĘ

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Drogi MefjuX7. Proponował bym ci przenieść się na serwer North America. Może i się wydaję że ping jest duży i przez to będą lagi, lecz wcale tak nie jest. Mi sięga pomiędzy 205 a 230 i nic dopiero +300 zaczynam mieć opóźnienia, ale to tylko i wyłącznie z powodu problemów z internetem, tak więc jeszcze raz polecam.

Opublikowano

Ruchałbym...

A tak na poważnie to postac była zajebista przy wejściu (jeszcze jak dostał tamtego buffa) A teraz już mi się nie zabradzo podoba.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

To samo, przez pierwszy tydzień nim się fajnie grało, potem jakoś "słabsza" była...

Ogólnie to polecam fizz'a bo jest super championem, nie jest nudny .

Opublikowano

Fizz jest dosyc fajny ; d

A co do 2 pytanie.. na West jest mniej Polaczkow jak i Ruskow :D i poziom gry jest inny i sie troche inaczej gra :)

Gralam i na East i obecnie na West i polecam bardziej West choc.. Jak kto woli :) Ze tak powiem.. Calkiem sie inaczej gra :D

pierdolisz a tam masz niemcow i francuzow gowno prawda poziom jest taki sam

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Fizz to najlepsze co mogło być, podaje staty które przed chwilą miałem 15/5/7 w teamie gdzie były same feedy 0/9 jax, 3/7 zigg, 3/10 caitlyn i jeden dobry 6/3 galio.

Daj lajka jak pomogłem :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...