Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy wiadomo cos o banach?

Gość malutki688

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malutki688
Opublikowano

Siema, wielu graczy dostalo bana za nic...czy wiadomo czy ea ma sie zamiar za to zabrac?jeszcze zaden z moich kumpli nie zostal odbanowany, rozmaiwalem z 20 agentami, wyslalem kilka mailow i jeszcze nic ciot**y nie napisaly do mnie.

Opublikowano

Oni tak odpisują...

Cierpliwości.

Wiadomo ,że na razie EA miało się tym zająć i wszystkich odbanować. Żadnych innych newsów nie słyszałem.

Opublikowano

Jak pewnie wiesz, wypowiedź twórców gry:

Wraz z producentami dodatkowego oprogramowania podjęliśmy odpowiednie kroki, by wycofać wadliwe bany i poprawić bezpieczeństwo przeciwko tego typu akcjom w przyszłości.

Próbują naprawić, także warto przeczytać, że jeżeli gracz może się zalogować do Battleloga, to nie dostał on bana od EA czy DICE. Proszą także o niekontaktowanie się z supportem w tej sprawie.

Jedynym rozwiązaniem jest granie na serwerach bez PB, ponoć tam ban nie sięga.

Opublikowano

Mnie odbanowali jak do nich napisałem :) . od wczorajszego mini patcha na battlelog juz moge elegancko grać! :)

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Gość malutki688
Opublikowano

ja mam dostem do b logga a grac nie moge caly czas, dostep naprawili mi dawno a grac nie moge;/

nie moge grac na jakim kolwiek serverze nie wazne czy pb czy nie pb czy r 19 itd

jezeli mam dosteo do b logga to dobrze?

Mnie odbanowali jak do nich napisałem :) . od wczorajszego mini patcha na battlelog juz moge elegancko grać! :)

miales dostep do b logga czy nie?

Opublikowano

do supportu ea ! . ale ja mialem inną sytuacje niz ty z tego co czyytalem . ja mialem bana na prawie wszystkie serwery pb , a na niektore dalej mam xD . nie wiem czy to przez to , ze napisalem do ea , czy byl to przypadek . ale moge juz grac ;p

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...