Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy laptop

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozważam nad kupnem nowego sprzętu. Mój stary ma już 4 lata. 1,9 GHz, 3 GB rama. A nawet tibii nie wytrzymuje. Nie rozumiem tego. Mam HP i przy każdej lepszej grze mi się on wyłącza (nagrzewa się, w końcu to HP ;>). Raz nawet padł jak grałem na stronie internetowej... Chcę by laptop dał radę na tibię (hehe xD), oraz Counter Strike, Metin2, Gothic 2, Gothic 3... To są mniej więcej te gry.

Czy opłaca się taki laptop? Cena - 1999 zł.

Procesor: Intel? Core? i3 380M 2,53 GHz

Przekątna ekranu: 17,3 cala

Pamięć RAM: 3 GB

Pojemność dysku: 320 GB

Model karty graficznej: GeForce GT315M

Kod producenta: NP-RC710-S02PL

Chyba, że laptop da radę na takich grach z mniejszymi parametrami to przynajmniej trochę pieniędzy zaoszczędzę... Wysyłać propozycje!

1328363902-U526345.png
Opublikowano

@Iszklarz ok w porządku. To kupię go, albo przemyślę ponownie sprawę i wezmę jednak słabszego to trochę kasy zaoszczędzę. A Minecraft pójdzie???

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Rozważam nad kupnem nowego sprzętu. Mój stary ma już 4 lata. 1,9 GHz, 3 GB rama. A nawet tibii nie wytrzymuje. Nie rozumiem tego. Mam HP i przy każdej lepszej grze mi się on wyłącza (nagrzewa się, w końcu to HP ;>). Raz nawet padł jak grałem na stronie internetowej... Chcę by laptop dał radę na tibię (hehe xD), oraz Counter Strike, Metin2, Gothic 2, Gothic 3... To są mniej więcej te gry.

Czy opłaca się taki laptop? Cena - 1999 zł.

Procesor: Intel? Core? i3 380M 2,53 GHz

Przekątna ekranu: 17,3 cala

Pamięć RAM: 3 GB

Pojemność dysku: 320 GB

Model karty graficznej: GeForce GT315M

Kod producenta: NP-RC710-S02PL

Chyba, że laptop da radę na takich grach z mniejszymi parametrami to przynajmniej trochę pieniędzy zaoszczędzę... Wysyłać propozycje!

Jezeli niechce ci sie bawic w "składaki" to mozesz go kupic,jest calkiem calkiem.

Tak minecraft ci pojdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...