Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka przerywa

fejkenz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że drugi temat, ale mam kolejny problem i nie chciałem tego mieszać.

Od jakiegoś czasu myszka się rozłącza. Po prostu na ułamek sekundy nie mogę nic robić + czasami rozłącza się kompletnie (podłącza się sama po kilku sekundach albo muszę wyjąć kabel i włożyć ponownie). Dzieje się to wtedy, kiedy ruszam nią lub kablem. Kabel jest lekko uszkodzony, ale nie wygląda aż tak źle. Zwalałem winę na kabel, ale sprawdziłem jak się będzie sprawować na innym komputerze. O dziwo wszystko działało o wiele lepiej. Tylko dwa razy myszka się rozłączyła na ułamek sekundy, ale nawet gdy próbowałem specjalnie ruszyć nią mocniej to i tak działało pięknie. Teraz, po powrocie na swój sprzęt chodzi równie dobrze, ale wątpię, że to rozwiązało problem. Wygląda na to, że im bardziej zamulony sprzęt tym częściej przerywa. Ciekawe.

RACZEJ nie mam już gwarancji.

Opublikowano

Moze zlacze usb w tym komputerze gdzie czesto sie rozlacza sa lekko porozginane i dlatego starczy ruszyc wtykiem od myszki i sie rozlacza. zapewne to tez troche wina wtyku usb od muszki, musialbys znalezc drugi kabem usb z wtyczka i w jednym miejscu rozciac tan stary kabel i polaczyc kable kolorami, pozniej goracym klejem albo tasma zaizolowac i powinno nie byc problemow.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...