Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak poprawnie ściągnąć i zainstanlowac exp bota.

Rogerber98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No fakt jest ale mam ciągle ''zostaniesz polaczony z serwerem'' i nie wiem co mam robić mam orginalnego clijenta ale jede do babci a chce zostawic na calą noc bo jutro wracam expbota

Opublikowano

jak to z dziś? Dobra tak się chyba nie dogadamy ;D Mógłbyś mi napisać szczegółową instrukcję co i jak? od poczatku do konca? Z góry dziekuje. Tego co mi link podeslales mam

Opublikowano

Już go pobrałem :D ale nie rozumiesz wszystko mi sie odpala ale jak chce sie zalogowac to mam komunikat ''zostanie polaczony z serwerem'' i tak caly czas. A clijenta z 2010 roku skąd mogę wziaść?

Opublikowano

Aha no ok. Bo zainstalowałem moda w clijencie atlanticy i odpalilo a jak w clijencie belmora.pl juz nie odpaliło .

dobra pokombinuje jak coś napisze ;D Dziekuje

Ehh i to samo. Odintasowałem antywirusa. Na innych clijencie nie chce mnie polaczyc a na clijencie belmora.pl nawet nie odpala. help.

Opublikowano

bo pewnie zablokowali najlepiej zainstaluj do clienta z 2010 roku

po prostu ściągnij metin 2 pl i nie patchuj i potem wgraj moda

1388363882-U262029.png
Opublikowano

ściągnnąc i nie patchuj tak hmmm no ok . Dzieki jak coś będe pisał

A własnie co do filmiku który mi podesłałes to sciagac z tamtąd all rzeczy ( z opisu)

Opublikowano

no i nie dziala mi multi hack. wszystko wg poradnika jest zrobione wszystko super a tu wyskakuje komunikat nie udało sie i dupa help

Ściagnolem clijenta z 2010 roku i nic. Tak samo zostanie polaczony z serwerem

Soryy za te bledy ale szybko pisze bo chce jak najszybciej miec to za soba

czyli nie dziala mi nic ..

Dobra, w sumie jak nie moge tam zagrac to mam pytanie czemu na kamer modzie jak sie loguje na pandoremt2 to mi metka wylancza?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...