Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Drop szarych skrzynek

Ciskatch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno (może niecałe pół roku temu) nexon zmienił drop case'ów.

Chciałbym się dowiedzieć gdzie dokładnie dropią szare skrzynki , ponieważ mam kilka (no , około 170) szarych kluczy i doskwiera mi brak bonusów na Fireteama.

Za konkretne odpowiedzi będą lajki

Opublikowano

Po północy wszędzie bardzo dużo dropi, lecą jak szalone. W godzinach porannych też jest dużo, w ciągu dnia na CW czasami lecą, ale bardziej czarne.

Opublikowano

Jeżeli masz k/d poniżej 0.90 to idz na delte leca jak popierdolone normlanie pod nogi same wchodza nawet o godzinie 10-11 jest ich dużych bo delta nie jest jakoś oblegana.

Ew.Po północy na all servach/clanówki.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

strucel tu nie masz racji tym razem gralem okolo 4h na s&d victoria itd i dostalem tylko 2 skrzynki? ogl to po 12+ leca jak szalone co 2 kill ale a tak ogl to nie ma gdzie lepiej dropia dla mnie u mnie jest kiedy lepiej dropia ;D

Opublikowano

Masa ich leci rano ok 7 na Victorze :)

Ogólnie jest ograniczona ilośc dropu skrzynek, a o 5:00 się zeruje, więc o tej godzinie jest ich najwięcej

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Najbardziej zauważyłem, że leci podczas cw na eli pro, ostatnio miałem taka faze, że za jeden kill jedna skrzynka (po 1 w nocy do 10 rano).

ipo8ba.png

Opublikowano

po 24.00 - 2;00 grałem wczoraj i dalej nic nie bylo zdobylem 1 skrzynke to nie wiem teraz o której godz są

Osobiście sprawdzałem od 1 do 10 rano, wtedy leciało ich pełno, ale nie wiem czy to wina tego, czy był weekend etc. Nexon nie podał oficjalnych informacji co do tego. Ja najczęściej na cw trafiam w tych godzinach na szare skrzynki.

ipo8ba.png

Opublikowano

nexon pozmieniał już coś i nie dropią tak jak kiedyś...:( chyba, że tam w nocy bo rano czy w południe to straaaaasznie ciężko jakąś trafić :(

ehh.:)

Opublikowano

nexon pozmieniał już coś i nie dropią tak jak kiedyś... :( chyba, że tam w nocy bo rano czy w południe to straaaaasznie ciężko jakąś trafić :(

Zalezy od serverów.Jest jakiś limit tych skrzynek na każdy server (nie wiadomo czy na jednym serverze jest taki sam limit czy nie)

To wiadomo że zawsze ktoś z europy gra w tego combata szczegolnie alpha/bravo etc. i szybko ubywają te skrzynki dlatego rano zazwyczaj nic nie ma.Ale są servery mniej oblegane moj kuzyn mały ma konto kd chyba 0.40 jak wejde do gry na delte to tyle jest szarych skrzynek ze nie idzie na jakąś nadepnąć.Sam czasem o północy w CA pogram już mam jak kiedyś kluczy brak a skrzynek mam z 20 (:.

Na CW zazwyczaj nikt o polnocy nie gra zbytnio to wiadomo ze skrzyneczki szare lecą rano.Mi sie wydaje że server dla Recrutów ma jeden limit/Alpha Bravo Charlie też mają 1 limit (dlatego mało skrzynek tam leci).I Delta ma 1 limit (: Wiadomo że jeden limit na 3 servery długo nie starczy a na delcie servie gdzie nie gra jakaś gigantyczna sfora ludzi ten limit to aż "nadmiar".

Niewiem jak jest z platinium bo tam jak gram to wieczorem eli pro na death roomie ;).

Są różne teorie jednak myśle że obecnie łatwo zdobyć te szare skrzynki o ile można siedzieć po północy 2 godziny i mamy ich mase

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...