Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kręcenie let's play! problem!

Pawelekpe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż zakupiłem program "FRAPS" 3.0.3 wszystko ustawione ale mam jedna 2 problemy!!

1 problem.... :Czasem obraz jest do góry nogami albo ma dziwną białą barwę i muszę włączyć i wyłączyć grę lub frapsa.

2 problem a więc gdy zaznaczę "Decect best sound input" <------ na dole wyświetli się "Miks stereo (Realetk HD Audio Input" niby wszystko dobrze wtedy wchodzę na skype'a odpalam nagrywanie z kolegą ale wtedy nie słychać mnie ani kolegi!a gdy zaznaczę "Use Windows input" <-----to słychać tylko mnie!

zależy mi na tym by było słychać mnie kolegę i dźwięki z gry :)

napiszcie jak coś źle mam może jeszcze jakiś osobny program muszę pobrać :D

z góry dziękuje i daje LAJKI!

Opublikowano

Twórcy frapsa zablokowali możliwość nagrywania filmików z majnkampfa, gdyż iż ponieważ dlatego że nikt nie chce oglądać jak tysiące gimbusów kręci swoje lets geje, próbując być tak fajnym jak dżejkorer, joł.

Opublikowano

Wiem off top i wgl. pewno pójdzie 5%, ale napisałeś jedna 2 problemy.

Tak wogóle to u mnie pizga na dworze, jakby kogoś to interesowało.

Opublikowano

Pobierz nowszą wersję frapsa ale przedtem idź do szkoły, dwóm gimbusom zrobi to lepiej niż "kręcenie" kolejnego żałosnego "lets pleja:.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Zaznacz Miks Stereo, w ustawieniach od dźwięków podkręć wszystko na full. Dźwięki z gry też.

sygnaturawn.png

Tworzę layouty na YouTube, ale tylko pod tematykę inną niż Minecraft. Ps. Tylko od 50 widzów.

Opublikowano

JuTub i tak już jest zalewany falą pierdolonych pseudo lets pleji w których 12latkowie sapią do mikrofonu i piszczą jakby byli kastrowani spinaczem do papieru.

Odpuść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...