Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE - Zmiana IP a psiarnia

zuBi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do Was takie pytanie, czy jeżeli zmienie IP i kogoś okradne(HIPOTEZA) to psy mnie namierzą?

czekam tylko na konkretne odp, jeżeli ktoś się udzili nie znając odp. leci warn.

Opublikowano

Jeżeli kradzież będzie na małą skale tzn. przedmiot który ukradniesz nie będzie aż tak wartościowy to w ogóle nie zajmą się taką sprawą.

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o jakąś gierkę, to nawet ip nie musisz zmieniać.

Jeśli chcesz wejść na e-maila, czy okraść kogoś konto, to jak się postarają, to Cię znajdą.

btw. mpc nie popiera kradzieży - cls ?

52287137559562145640.png

Opublikowano

Jezeli item nie jest warty +200 zl nie jest brany pod uwage... to jest jak bys w sklepie ukradl batona... jedynie to poinformuja twoich rodzicow i pouczenie ... a jezeli 200+ zl to juz mozesz dostac albo mandat (zwrocic za to co zajebales) i dostac prkuratora ... ;) sie wie jak to jest xD

Opublikowano

Jezeli item nie jest warty +200 zl nie jest brany pod uwage... to jest jak bys w sklepie ukradl batona... jedynie to poinformuja twoich rodzicow i pouczenie ... a jezeli 200+ zl to juz mozesz dostac albo mandat (zwrocic za to co zajebales) i dostac prkuratora ... ;) sie wie jak to jest xD

@Mały off-top :>

Dawno temu, zza czasów podstawówki ja i moi koledzy mieliśmy rozprawę w sądzie za kradzież 4 czekolad... (oczywiście tylko pouczenie dostaliśmy)

@temat: I jeszcze jedno...

Nie radzę Ci wchodzić na czyiś e-mail... Jak nie za kradzież Cię oskarży, to o wejście bez zgody na e-mail... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...