Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] HTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie to oni już chyba zaprzestali robienia nowych serii teraz innymi bajkami się zajmują.

Ale no cóz autoprzy muszą mieć zrytą psyche chyba totalnie bo jak ja czasem ogladam to odrazu mnie wszystko zaczyna boleć i skręcać.

Opublikowano

zajedwabiste to jest :D pamiętam jak to sie parę lat temu oglądało, beka niesamowita przy każdym odcinku :D najlepiej to z ziomkami oglądać bo samemu nie czuje sie tak tego humoru :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Nawet fajne, od czasu do czasu 1 odc. można obejrzeć

Tak, jestem sadystą i lubię patrzeć jak ktoś cierpi.

@Edit luuul. samo mi zaakceptowało w połowie zdania ;x

Opublikowano

Pamiętam jak kiedyś się to oglądało z siostrą. Teraz nadal gdzieś to puszczają?

sygnaturawn.png

Tworzę layouty na YouTube, ale tylko pod tematykę inną niż Minecraft. Ps. Tylko od 50 widzów.

Opublikowano

Hehe pamiętam jak pierwszy raz na to trafiłem, ładnych parę lat temu. Siedziałem sobie przed telewizorem, kręcąc kanałami około 23.00. Przełączam na MTV a tu jakaś bajka, w której jakiś żółty królik ucieka przed zielonym wiewiórem na deskorolce, który chce mu zabrać loda. Myślę sobie: no chyba ich pojebało że o tej porze bajkę dla dzieci puszczają. A tu nagle wiewiór przywala łbem w gniazdo pszczół, rzyga krwią a pszczoły wylatują mu z oczu. Z kolei króliczek wjeżdża w schody rozwalając się na 3 równe części. Myślę sobie: o k..rwa tego to się nie spodziewałem :D . Ogólnie fajne to nawet, taki totalny hardcor. Najfajniejsze są odcinki z Flippym, zwłaszcza Autopsy Turvy (Double Whammy) ^_^

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...