Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Moje EQ na S1

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey. Pokaże Wam co osiągnąłem w 1.5miesiąca. Może nie jest pro ale lepsze to niz nic :P Zaczynałem praktycznie od zera. Jedynie kumpel mi trochę pomógł :)

24351830.jpg

Muszę zakupić jeszcze koziki do expa ale nikt nie ma :( No i abs bo się przydają. :P

Zapraszam do oceniania i komentowania.

Opublikowano

Dokładnie ^.^ Koziki PRO ! naprawdę jeszcze ta tarcza z NNO też może być ; > ale za dużo abs tu nie ma :D hehe

No absu nie mam bo jak na razie nie mam kasy :( A zastanawiam się czy teraz nie kupić po 10% a w 60+ wymieniać na 15% czy od razu kupować po 15%.

@UP Jak po co na s1?? Bo tam mi dobrze ;d

Opublikowano

@UP zdaje Ci się :D

Dużo jest nowych osób. Mi się tam podoba :) Bynajmniej mogę kupić eq a nie sam musze robić ...

Opublikowano

Najlepiej to grać na najnowszych serwerach bo tam się gra od poczatku i nie ma takich lv 99/95 z eq 10/15 ^^ na all klasy xD hehe

Na S1 każdy ma abs na kazdego ;d wiec koziki 22um beda bic i bic :D ale i tak koziki i tarcza fajna ;>

najlepiej wbic 90/95lv i wtedy rób abs ;> bo lepsze eq do exp niż w eq na pvp expić hehe

Opublikowano

Ja i tak wiem swoje :D Skoro nie masz abs na niskie lvl to nie wiem po co Ci te koziki, ale jak wolisz :) Tylko wiesz, że smocze z kd +4 nawet bez 10 lud są lepsze od tych kozików? :D

Opublikowano

Ja i tak wiem swoje :D Skoro nie masz abs na niskie lvl to nie wiem po co Ci te koziki, ale jak wolisz :) Tylko wiesz, że smocze z kd +4 nawet bez 10 lud są lepsze od tych kozików? :D

Wiem że bd bić słabiej ;) Ale czy ktoś mówił że ja je będę miał na 65+ ? ;)

Opublikowano

Koziki tylko dobre eq, reszte to śmieci co można wywalać pod depo ;>

Hmmm jak tak uważasz to wbij na S1 zrób podobne eq napisz do mnie i wywal je pod dozo ;) Chętnie je sobie pozbieram.

Opublikowano

Bardzo ładne eq a szczególnie koziki i tarcza gratuluje;)

''Drodzy gracze no litości. Trzeba wielkiej naiwności. Aby ściagnąc keyloggera. I zaczynac znów od zera. Na nic płacze, na nic żale. Tylko expic trza wytrwale. Bo ci GM konta nie da. Więc ogólnie bieda... bieda.''

Bywalec
Opublikowano

w 1.5miesiąca to gratuluje niektórzy w pół roku nie zrobią takiego eq

.

Pomocnik
Opublikowano

No no, koziki pro, na na s13 mialem o 1 um mniej :D Dla twojej informacji powiem ci ze bija podobnie do smokow+9 bez kd :) Ogolnie wielkie GZ. Pozdrawiam :)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

• 4 lata później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...