Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] GDY klikam ikone ..

JohnyKluska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy chcem włączyc warrocka nic sie nie pokazuje po kliknieciu ikony niewyswietla sie nawet pierwsze okienko warrock jest juz w wyjatkach w antywirusie :) mje gg jagby bylo potrzebne 26694316

Daje like It :D :rolleyes: prosze o szybką pomoc o.O

Opublikowano

A robiłeś restart komputera?

Nie lubie tego mówić ....

Ale jeżeli tak to, nie pozostaje nic jak zrobienie reinstalu WR.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jeżeli przed dodaniem WR do wyjątków uruchomiłeś WarRock'a to plik "WarRock.exe" mógł zostać "pożarty" przez antywirusa. Tutaj masz ten plik jakby co:

• Download:
    http://speedy.sh/tZuTn/WarRock.exe

?

• Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/2a664663175a40755ffe44220034ab69886dd21f

Wklej go do: WarRock ---> system ---> Tutaj

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Restartowałem komputer , reintsal tez był . Mam xp przerobione z vista czyli tylko skurki visty . wklejenie nic nie pomoglo ;/ plizz pomożcie ;D

@@@@ Niestety niewiem jak robic reinstala :/ bo zawsze do wujka dawałem i mi robil a tera juz 3 raz pod ząd by byl i mi glupio tak ciagle nosic ;d (MAM 13 LAT -_- )

Opublikowano

gdzies kilka dni temu na forum czytalem ze na przerobkach WR nie chce chodzic wiec zainstaluj sobie normalnego wina i bedzie po sprawie ;d ostateczne rozwiazanie oczywiscie ;d

1322392946-U421083.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...