Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem kropki zamiast CH

Mambuta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam nowego neta, wszystko chodzi dobrze (internet jest i wogle), ale kiedy wchodzę na jakiś serwer to zamiast CH są kropki, jest tak na KAŻDYM serwie i na pl, i na innych privach nawet na moim własnym. To NIE jest przerwa techniczna!!! SS: 1257962m.png

Opublikowano

Moze masz starego klienta albo cos.

Pobierz od nowa klienta i installed.

To nic nie pomaga już to robiłem, nawet nie możliwe żeby nagle sie wszystkie clienty przestarzały.
Opublikowano

Wyłącz firewalla oraz antyvira, odpal przez Administratora.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wydaje mi się że musisz zainstalować od nowa metka.

To niema sensu już to robiłem mam na kompie 3 metiny w tym mój prywatny i żadej nie działa. ;/
Opublikowano

Temat ucichł, nikt nic nie wie :unsure:, szukając troche w necie natknąłem sie, że są zablokowane jakieś porty, lecz nie znalazłem rozwiązania. Wie ktoś jak znaleźć i odblokować te porty na Win7?

Opublikowano

uruchom jako administrator jesli masz windowsa 7

To nic nie daje, problem tkwi w tym, że mam zablokowane jakieś porty, które nie wiem gdzie mam znaleść i odblokować. Dodam że kabel który daje mi internet (nie wiem jak to fachowo nazwać) jest to jakiś D-link.
Opublikowano

Porty blokować może tylko administrator posiadający pliki na swoim komputerze, a jak wiesz, metin pl normalnie działa. Wyłączałeś te wszystkie wirusy? Może masz coś wgranego do tego metina?

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Porty blokować może tylko administrator posiadający pliki na swoim komputerze, a jak wiesz, metin pl normalnie działa. Wyłączałeś te wszystkie wirusy? Może masz coś wgranego do tego metina?

Nie mam wogle antywirusa, bo odinstalowałem, ponieważ i tak sie skończyła licencja. Zapora też wyłączona. Nic nie mam wgranego do metina (pewnie chodzi o mody). Gdzie moge znaleźć te porty?
Opublikowano

Porty może blokować administrator, pisałeś na gg, że masz osiedlówke, dzwoniłeś do dostawcy internetu ?

Próbowałeś reinstall systemu aby się upewnić, czy to nie wina kompa ? Jak po reinstallu będzie to samo, to 100% dostawca.

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...