Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] z WorldGuard / Group Manager.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Siema. Mam problem, ponieważ chcę stworzyć rangę VIP na moim serverze i chcę aby ten VIP miał takie komendy jak teleportacja do 2 gracza, zmiana pogody, danie sobie goda. Znaczy rangę umiem stworzyć, ale już dać jej odpowiednie preferencje to nie.

2. Stworzyłem Cuboid (zabezpieczenie, przez którego gracze nie mogą psuć, ani budować nic na mapie), wiem że Ci wpisani w ops mogą robić co chcą, ale jak chce aby admini z WorldGuard mogli budować gdzie chcą, jak to ustawić ? bo tak to muszę wyznaczać pole i dawać im teren przez /rg setparent,

3. Wracając trochę do punktu 2, widziałem na jednym serverze takie coś jak tabliczki, naciskało się na nie (kupowało za pewną kwotę teren) i się mogło budować. Jak ten plugin się nazywa i jak to zrobić ?

Dziękuję z góry.

Opublikowano

1.

commandbook.time.check
commandbook.weather
commandbook.teleport

2.

worldguard.region.*

3.

Plugin sie nazywa SimpleRegionMarket
http://www.mpcforum.pl/topic/499377-tutsimpleregionmarket-co-i-jak/

Opublikowano

JodaMinecraft, dzięki. Lecz mam jeszcze jeden problem. Coś źle robię z rangami. Mógłby mi ktoś zrobić rangę VIP z tymi uprawnieniami:

commandbook.time.check

commandbook.weather

commandbook.teleport

worldguard.region.*

?

Opublikowano

Polecam Ci zajrzeć do tego tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/435687-tutnajprostszy-sposob-konfiguracji-permissions/

Napewno nauczy Cię .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Sorry, ja nie używam CommandBooka, więc mógłbyś zrobić to samo, lecz dla plugina Essentials ?

JaQu, ten generator jest niedostępny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...