Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co wybrać?

silverbfh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam 12400 funds do wydania, mam zamiar kupić Zawiadacki Zestaw Jacka lub Kąsający zestaw mrozu.

Co bardziej mi się opłaca do Jacka dostaje Chmurotwórce jacka ale gdy kupię Kąsający zestaw mrozu zostaje mi 5800 funds i za nie mogę kupić jakąś fajną broń. Aktualnie jedyną broń jaką mam jest M249 i nie wiem co wybrać.

Daj plusa jeśli Ci pomogłem ;)

Opublikowano

kup se zestaw jacka dostaniesz do tego pistolet a broń już masz dobrą :)

Moje TuTki
[Team Fortress2]

http://www.mpcforum.pl/topic/539257-tutjak-zdobyc-bron-za-darmo/

Jeśli ci pomogłem proszę daj "Lajka"
deadspace2signaturebylz.png

Opublikowano

Nie wydawaj kasy na sety, kub sobie Super Cheeser (Super Szwajcara) i chmurotwórcę Jack'a.Za resztę kup sb jakieś ubranka.Setów Ci nie polecam, można dobrze się ubrać, za mniej fundsów w sklepie, w grze.Bynajmniej ja tak mam, i zaoszczędziłem sporo fundsów..

14takpv.gif
Opublikowano

"nie wydawaj kasy na ubranka", "za resztę kup sb jakieś ubranka". LOL.

Ja polecam Bucanner Hero.

No, a broń masz dobrą. :)

Jak sobie weźmiesz te 2k F4FF, co zapodał Googlus, to zgarniesz jeszcze sobie fajną bazookę do kompletu. :)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Nie wydawaj kasy na sety, kub sobie Super Cheeser (Super Szwajcara) i chmurotwórcę Jack'a.Za resztę kup sb jakieś ubranka.Setów Ci nie polecam, można dobrze się ubrać, za mniej fundsów w sklepie, w grze.Bynajmniej ja tak mam, i zaoszczędziłem sporo fundsów..

Popieram kup super szwajcara i chmurotwórce

Daj lajka jak pomogłem :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...