Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] bug na email

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam passy do konta,do e-maila nie,zablokowali mi go,nie wiem za co,wytłumaczy ktoś buga na email?próbowałem to co w tucie benq,4 razy,i nic,17739061 gg,pomóżcie ;-) dam lajki

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Chyba już bug na email nie działa..

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

a passy do maila masz?

niemam,jak bym miał,to bym nie zakładał tematu ;P po to mi bug na email żeby zmienić na inny email

Opublikowano

@UP

Chłopak mówi że nie ma passów do emaila.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

A możesz jakoś przywrócić passy ? Pytanie specjalne czy coś takiego ? Nie znasz odpowiedzi, czy włamujesz się komuś na konto i chcesz ukraść:D ?

Opublikowano

mam passy do konta,do e-maila nie,zablokowali mi go,nie wiem za co,wytłumaczy ktoś buga na email?próbowałem to co w tucie benq,4 razy,i nic,17739061 gg,pomóżcie ;-) dam lajki

Ale po co się włamywać? Piszesz do suportu z serwisu gdzie masz poczte i prosisz by ci przywrócili pocztę tak jak była :D

Jeżeli to nie pomoże niech wyjaśnią na jakiej zasadzie zostało zablokowane konto o danym e-mailu. Z taką odpowiedzią piszesz do suportu o zmiane e-maila z powodu zablokowania przez serwis twojej poczty i przesyłasz odpowiedź od tych lujków z poczty ale w formie PrtScreen, inaczej nie przyjmie suport :D

Możliwe że masz zablokowaną pocztę przez to że nie logowałeś się na nią przez długi czas.

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

A możesz jakoś przywrócić passy ? Pytanie specjalne czy coś takiego ? Nie znasz odpowiedzi, czy włamujesz się komuś na konto i chcesz ukraść :D ?

nie,moje ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...