Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zakup przez SMS punktów >>

Snowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc, czy mogę ufać tej stronie od BFP4F wiecie przez SMS trzeba podać nr telefonu np za 7 zł czy jak im podam numer a wybrałem za 7 zł to mi więcej zabierze ?? Boję się ^ ^ i jeszcze nigdy tego nie robiłem i nie wiem czy w jakiś innych grach też tak jest tutaj chciałem sprawdzić, a za 2.9 kupie sobie coś może :D

Więc obawiać się czy nie ?

Opublikowano

Zapłacisz tyle, ile jest napisane. Dodatkowo aby potwierdzić transakcję, musisz odpowiedzieć na otrzymany sms, gdzie jest wszystko napisane. Nie ma się czego bać.

Opublikowano

jeszcze jedno pytanie nei chce znowu tematu zakładać więc :

1. Która snajperka jest lepsza bo mam zamiar kupić i czy się wstrzymać bo może lepsze na wiekszym lvlu będą a kupuje na zawsze więc :

1.M24 czy GOL

Opublikowano

jeszcze jedno pytanie nei chce znowu tematu zakładać więc :

1. Która snajperka jest lepsza bo mam zamiar kupić i czy się wstrzymać bo może lepsze na wiekszym lvlu będą a kupuje na zawsze więc :

1.M24 czy GOL

Tu masz ładny temat, jednak jak napisałem na PW, lepiej kupić sobie na 1 dzień i potestować.

http://www.mpcforum.pl/topic/525360-q-najlepsza-snajperka/

Opublikowano

Popieram Googlusa lepiej przetestuj broń kupując ją na jeden dzień :) Sam tak robię i właśnie mam zamiar kupić na stałe m249 z tym holograficznym celownikiem :D. Co do tematu z tego boku już raz korzystałem można zaufać :)

Opublikowano

Popieram Googlusa lepiej przetestuj broń kupując ją na jeden dzień :) Sam tak robię i właśnie mam zamiar kupić na stałe m249 z tym holograficznym celownikiem :D. Co do tematu z tego boku już raz korzystałem można zaufać :)

Jeżeli ktoś ma problemy z Boku to wystarczy napisać do supportu i Fundsy dotrą w ciągu 24h.

Opublikowano

Ja kupiłem 25zł 10.000 tys fundsów i jest gites, bijesz lvl to tylko exp ci leci i 100creditów za upa ^^

Mi chodziło o to że jak bije lvle to nowe bronie mi unblockuje :D

Opublikowano

nie, możesz na 1 lvlu mieć najlepszą broń, a miny, wyrzutnik granatów, defibllirator masz za odpowiednio wydane skile :D

Dzięki masz LAJKA :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...