Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stell Craft - Profesjonalny SURVIVAL [Dedyk 24/7] [40 Sloty] [Ogarnięty Team]

Pawełex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na jaka to jest wersje minecrafta?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Serwer dobry ale jest 1 gigantyczny - ... Tylko VIP moze zalozyc gildie i gdy już zalozy to przy nicku nie pisze ze ma gildie

. .

Opublikowano

Nie polecam! Gdy znalazlem wioske zaclaimowalem ja bylo cacy typ az LOLEK wrocil i pisze do adijena ze ktos zaatakowal ich wioske a adijen tp sie do mnie i mnie zabija i to ogarniety team? Gdy przeszedlem z 3 razy banalny tor to pisali ze cziter jestem Facepalm nie polecam grac:)

graphic.png

Opublikowano

@up wiem ale ten nasz "ukochany" x-rey...

Włączasz x-raya i masz skrzynie więc od wyłączenia lwc na razie się wstrzymam.

Opublikowano

Serwer Najgorszy jaki Istniał mam diaxy super jestem an spawnie i jakiś koleś (prawdopodobnie admin) Zabija mnie z miecza a bylem na spawnie!!!! Straciłem wszystko a po tym dostałem bana ...!!!

NIE POLECAM!!!

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Jasneee.. to jest survival czego ty się spodziewasz że wpadasz ze stackiem diamentów i nietykalny jesteś? To na 100% nie był admin...

Opublikowano

Gracz o nicku ,,Maciek_331" ma fly hack,bota na uderzanie co zabija wszystko wokół na 6-7 kratek.Nie wiedziałem jak do admina kontakt zdobyć na serwie też nie ma więc tu zapodaje ssy.SSy nie ode mnie a od kumpla z którym miałem na serwie tworzyć frakcje.

http://zapodaj.net/1...4a3a25.png.html

Ewidenty flyhack na kill aurze to praktycznie niemożliwe go było złapać bo deda w 1 sekundę każdego.

• 1 rok później...
Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...