Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kupno EM2

brayantgk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, ma ktoś z was EM2? bo zastanawiam się czy nie kupić.. ;)

em2 za 30 zł

I teraz czy czesto banuja za em2? jak z banami? bo jezeli codziennie bd musial robic nowe postacie i wydawac na eq itp to bedzie lipa ;P

A fajnie mozna sie dorobic na em2 ;) i czy cos nowego prowadzili? cos jest ciekawego?

Opublikowano

Po 1 na pewno źle nazwałeś temat!

A po 2. Wiesz ;D Nie na każdym serwerze tak jest ze GM np lata po mapie np na Solar boty są na każdym kroku nawet obok centrum na psach więc polecam ci grać na takim serwerze w którym nie będzie aż tak dużo botów ale nie będzie dużego zaangażowania GM ;p

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Zanim wydasz pieniądze na EM2 pomyśl czy warto gdyż istnieje bez płatny exp bot działający na PL, ma mase możliwości i na prawde polecam. Co do baba - jeżeli masz zamiar grać na darmowym Exp bocie - po zablokowaniu HS'a prawdopodobienstwo bana jest bardzo małe.

Opublikowano

@Up

No ale Multibot o który Ci chyba chodzi jest nie za dobry.. nie kupuje sam potek itp jak em2, nie sprzedaje eq, nie musze siedzec 24/7 przy kompie zeby sprawdzac czy mnie wywalilo czy nie.. lipa ztym jest.. a w em2 sa rozne fajne opcje :)

Opublikowano

Zanim wydasz pieniądze na EM2 pomyśl czy warto gdyż istnieje bez płatny exp bot działający na PL, ma mase możliwości i na prawde polecam. Co do baba - jeżeli masz zamiar grać na darmowym Exp bocie - po zablokowaniu HS'a prawdopodobienstwo bana jest bardzo małe.

z tym bym sie nie zgodzil poniewaz byly pliki do blokowania HS i mimo to duzo osob blokady systemowe dsotaly wiec blokada hs nie dziala prawidlowo w 100%

Opublikowano

Ja jestem również podobnego zdania jak reszta.

EM2 opłaca się kupić za 30zł, gm'owie w ostatnich czasach nie zaglądają na starsze serwery tzn. monastyr, feniks, almanach, grymuar itd.

Teraz czuwają na nowych, więc polecam. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Możesz nawet na Solar zakupić . Za EM2 bany są bardzo rzadko. JA nigdy nie dostałem bana.. A trochę już wybłociłem...(68lv Mental, 70lv Body) Dostałem za to za KamerModa itd. boty z Injectorów .. I tego nie polecam . Lepiej wydać trochę kaski..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...