Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking

K0xm4N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Już wcześniej pisałem taki temat.. ale nie miałem czasu na silka , więc tera zrobiłem reinstala bota sciagłem najnowszego 29_2.. no i nie działa @_@. Servery są poor u mnie a u kolegi wszystko działa więc coś tu jest nie tak o_O?

ebwlxk5tdzbniqmc4ef.jpg

Tu macie obrazek... dodam ze mam windowsa xp 64bitowy ale to chyba sie ma nijak do tej sprawy, bo bot działał juz na tym win nie raz nie dwa...

Prosił bym was o pomoc :)

userbar808467.gif
Opublikowano

Jak mi się długo loguje (w bocie) to resetuje kompa/zmieniam serwer (polecam dallas), ale przypominam sobie temat, że ktoś miał taki sam problem z Windows 64 bit

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Człowieku przecież wcześniej pisałem juz ze jakies 2 tygodnie temu bocik lajtowo sobie mobki zabijał... wiec to nie wina win 64 tylko czegos innego a jak sie loguje na bota gdy serwery są POOR to po paru minutach pisze "BAD PASSOWRD" a mam dobre chce zrobic nowe konto to psize "TIME OUT" czy jakos tak , a jak zmieniał hasło to tez to samo... moze fire wall blokuje albo coś :(???

@edit !!!

KASPERSKY blokował mi bota , juz wszystko działa !! CLOSED :D

userbar808467.gif
  • Dodaj nową pozycję...