Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skillowanie palkiem M Lvl'a ?

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeezus, wbijanie palkiem M Lvl'a to męczarnia, a co dopiero knight'em. Jak taki M Lvl wbijać palem? 10 M Lvl można zdobyć botem czy zwyczajnie? Mam 14,5 lvl i 2 M Lvl to dobrze? Napiszcie z jakim lvlem jaki mam mieć m lvl

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Jeżeli chcesz trenować m lvl to nos ze sobą więcej manasów i lecz się czarami a kilka heltów na krytyczne przypadki i tak szybko m lvl leci ja na 50 lvl mam 16 m lvl palkiem ;)

Opublikowano

Polecam nie marnować many (staraj się ciągle być najedzonym i niedopuścić do tego abyś miał maksymalną ilość many), wtedy szybko dobijesz mlvl.

Opublikowano

Jeezus, wbijanie palkiem M Lvl'a to męczarnia, a co dopiero knight'em. Jak taki M Lvl wbijać palem? 10 M Lvl można zdobyć botem czy zwyczajnie? Mam 14,5 lvl i 2 M Lvl to dobrze? Napiszcie z jakim lvlem jaki mam mieć m lvl

Prosta sprawa nos ze 3 heale a reszta mana poty, zawsze exura/e san

Osobiscie 60tym pallem mam 17mlvl.

Opublikowano

ja bym wbij 35 kupił utane vid 200 manasek i zaczął wbijać m lvl

@Things: Dobra jesteś modem ale po co spamujesz? To, że Ty grasz magiem to jedna sprawa, a on prosi o pomoc w sprawie skilli u palladyna... Utana Vid dla magów i druidów jest.

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...