Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Pytanie o celowniki

barbarka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem wczoraj BF3 i jeztem zielony w sprawach gry, więc piszę z zapytaniem jak zdobyć ulepszenia do broni w trybie gry online ? Chodzi mi oczywiście o konsole PS3 i ulepszenia takie jak np celowniki, ponieważ grając wczoraj nie miałem nic i po jakimś czasie gry dostałem kolminator(albo jakoś tak ogólnie celownik do broni), i w aktualnej sesji on był, ale w następnej już niestety nie. Czy te celowniki są przyznawane jakoś losowo czy je się jakoś zdobywa ? W CoD:MW3 ulepszenia broni są od poziomu jej a jak jest w BF3 ?

42985152343480391846.jpg
Opublikowano

Wszystkie dodatki (celowniki, chwyty przednie, tłumiki itp.) dostajemy za zabicia przeciwników daną bronią, np. za 10 zabić jest kolimator, za 20 chwyt przedni itp. Na samym początku gry masz tylko dwie bronie do wyboru (jedna USA i jedna RUS) i dlatego ci dodatki znikły ponieważ grałeś w innej drużynie niż w tamtej rundzie. Z biegiem czasu odblokujesz bronie, które będziesz mógł nosić w obu drużynach razem w dodatkami. Mam nadzieję, że wytłumaczyłem ci wszystko ;d

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Nie wiem jak to działa na konsolę, aczkolwiek wiem jak na PC. Oczywiście celowniki zarówno jak i inne dodatki do broni oraz same bronie, zdobywasz wraz z levelem. Po zdobyciu możesz je ustawić będąc w grze (martwym) w trybie wyboru klasy/drużyny. Na górze masz 3 zakładki: Dołącz do gry, Drużyna, Dostosuj. Klikasz w zakładkę "Dostosuj" i tam sobie modyfikujesz co chcesz. Rodzaje broni, dodatki do broni, wygląd klasy, itd.

76561198008004488.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...