Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Quest na blue zerk :)

dacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) dzisiaj postanowilem przedstawic wam jak zrobic questa na blue zerk z dopiskiem : CAPITAN :) Licze na plusy i 5*

Army test 1

Obszar:Jangan

Level: 95

Początkowy NPC: Sonhyeon

Końcowy NPC: Sonhyeon

Witam szukam osoby, która mogłaby zdobyć nowe umiejętności. Jeśli przebieg testu będzie pozytywny zdobędziesz nowe umiejętności. Czy chcesz przystąpić do tego testu?

Dobrze. Wierzę, że przejdziesz test łatwo. już wyjaśniam na czym polega test. Po teleporcie na arenę znajdziesz kapitana armii. Musisz go albo zabić lub przetrwać 10min. Przyjdź do mnie ponownie gdy wykonasz zadanie.

Rozmawiamy z npc i bierzemy zadanie,wracamy do niego ponownie ( jak bedziemy gotowi)i walczymy z Kapitanem i jego armią.

Wrazie problemów jezeli np jestesmy full int to wysylamy psa na kapitana a zabijamy jego armie (trzeba kupic okolo 150 potow)-(zalezy od levela wilka).

Material for medicine

Obszar: Jangan

Poczatkowy NPC: Sonhyeon

Koncowy NPC: Sonhyeon

Dawno temu, była grupa ludzi, która testowała nowy lek na ludziach. Postanowiliśmy działać przeciwko nim i wyeliminować ich. Jakkolwiek odkryliśmy ze jedno z lekarstw ma ogromna sile. Postanowiliśmy ukryć ten fakt sądząc ze pojedynczy człowiek nie sprostał by mocy. Jednak informuje cię o tym byś mógł używając go uratować świat. Przynieś mi materiały alchemiczne, a zrobię dla ciebie go. Materiałem tym jest Piece of Spirit, idź do Miaoryeong poproś o wskazówkę gdyż bez pomocy tego nie znajdziesz.

Idziemy do egzorcystki Miaoryeong.

Znajduje się ona na 10 levelu yeoha za mostem . (Lezy lub siedzi na drzewie)

Stone beast's bell

Początkowy NPC: Miaoryeong

Koncowy NPC: Miaoryeong

Piecs of spirit trudno to dostać? hymm. Musisz przywołać ducha, potrzebny do tego ci będzie dzwonek. Jednak najpierw musisz przynieść mi kamienny dzwonek z szyi lwa, Jeśli go znajdziesz zanieś go do Buddhist Priest Jeonghye on wykona dla ciebie dzwonek ze złota którym będziesz mógł przywołać ducha.

Lecimy do cave Jangan i zabijamy lwy.

Lwy można napotkac tylko od 2 campa :) B2 oczywiscie!

Spirit's shell

Obszar:Jngan

Level:95

Początkowy NPC: Jeonghye

Koncowy NPC: Jeonghye

Siła zła pochodzi z dzwonka pozwól mi go zamienić. Dostałeś zloty dzwonek zdolny przywołać dusze. Idź na cmentarz i użyj dzwonka w zachodniej części .

Idziemy do Tomb w jangan i przywolujemy duszę.

Duch jest na namiarach :X: 7176 Y: 309 po użyciu dzwonka.

Miaoryeong's Charm

Level: 95bieb

Pocztakowy NPC: Miaoryeong

Jest miejsce na które wołają ninja . Będziesz mógł tam złapać dusze . Będziesz musiał zabić ninja general żeby dostać normalna dusze. Aby ja dostać będziesz potrzebował pułapki, oddaj ten przedmiot Hunter Associate Gwakwi a on ci pomoże .

Tutaj chyba nie muszę w niczym pomagac ^^...

The Spirit

Pocztakowy NPC: Gwakwi

Koncowy NPC: Gwakwi

Miaoryeong's fawor Wiec nie mam wyboru, poczekaj tu zrobię dla ciebie pułapki. Załóż pułapkę i poczekaj aż potwor blisko podejdzie będziesz mógł go złapać.

Po otrzymaniu 100 pułapek idziemy na ninja i zdejmujemy z siebie broń(najlepiej by tak bylo) i atakujemy tylko i wylacznie ninya general ,ale nie zabijamy go. Jezeli bedzie nas on gonil to odchodzimy daleko od niego i nastawiamy pulapke.Potem robimy zeby potwor nas tak gonil aby przebiegnął przez pułapkę.Prosze o nie zostawianie glupich komentarczy dlaczego nie wypadaja dusze.... Bo zapewe nie wszedl na nia ninya general albo nie macie szczescia :) mi to sie udalo po 23 pulapkach :) jak zdobędziemy duszę normalną to niesiemy ją do npc.

Piece of spirit

Hahaha przyniosłeś wszystkie przedmioty potrzebne do zrobienia lekarstwa mocy. gotów na ceremonie?

A teraz ceremonia :) powinnienen przywolac sie duch.

UWAGA! DLA DUCHA TRZEBA ZADAC OSTATNI CIOS Z UZYCIEM FURI (zwanej berserkiem)

New Powder

Obszar Jangan

Level: 5

Gotowe ;) masz blue zerka.Teraz wystarczy isc do sprzedawczy potion i kupic miksturke na 95 lvl.

Jezeli masz te miksturki to wypijj ja i w miejscu gdzie masz swoje statusy ( np trucizny z potworow itd) nacisnij lewym przyciskiem myszy na miksturke i uzyj jej :) teraz tylko naciskamy tab i cieszymy sie blue zerkiem:) .Miksturke mozna wypic co 10 min.

ZAKAZ KOPIOWANIA! wszystko mojej roboty z uzyciem tlumacza i przekształceniem tekstu :) licze na plusy i 5*

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Poradnik ok.

Ale pisząc juz takie poważniejsze poradniki, mógłbyś użyć zdjęć (oczywiście swoich), wygląda to oczywiście przejrzyście. Kolorystyka w miare. Dam plusa za chęci i czas poświęcony na stworzenie poradnika :).

Opublikowano

Dzieki wielkie :D wkoncu ktos mnie docenil ^^ jak bede mial czas to postaram sie zrobic na eu w tym tygodniu ale juz z ss

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Link do tematu: http://silkroad-online.pl/forum/index.php?topic=46197.0

GalactiX

- hmm ok, i teraz też to może spam bo znalazłem link do strony na której jest wszystko po polsku ^^ a nasz dacek napisał :

" ZAKAZ KOPIOWANIA! wszystko mojej roboty z uzyciem tlumacza i przekształceniem tekstu licze na plusy i 5* " - nie widziałem, że polski można tłumaczyć jeszcze bardziej na j.polski . Wystarczy wejsc na strone nacisnąć CTRL + F i zaznaczyć jakiś tekst tutaj i porównać tam :) Pozdrawiam ^^ I miłego dalszego spamowanie mnie na MSG dacek :)

Opublikowano

Wez sie odpierdol ;]

Nie jest skopiowane -.-

Pojebalo cie... jak napisze cos tak samo jak ktos to juz plagiat ? Tlumaczenie bycmoze mielismy podobne

Co drugie forum silkroada ma takie same tlumaczenie -.- nawet fora tureckie wiec nie wiem w czym masz problem -...

Krytykujesz mnie za to ze ci ostatnio Galaktix wjebal warna tak ? HAHAHAHHAHA zalosny jestes ;] .

Sry mod ale ciezko sie na niego nie zdenerwowac :x.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...