Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Auto T2/T3 w stylu MR2

Komunikator18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie czy jest cos z T2 i T3 rownie szybkiego zwrotnego jak MR2 ? Swietnie mi sie nim jezdzi ale chcial bym zakupic cos mocniejszego ale nie tracac przytym swietnego przyspieszenia i sterownosci jaka posiada MR2. Jesli był juz taki temat to sry i prosze o link PZDR

Opublikowano

Hmm Toyota MR2 w Prowadzeniu i przyśpieszeniu jest super z prędkością też niczego sobie ja moja toyotą na starcie lepiej idzie niż z BMW M3 E46 Mimo tego nie wiem jaki może być samochód aby nim sie tak sterowało z T3 Ale wiem że Porshe 911 GT3 RS i Mustangiem RTR-X się jeżdzi fajnie bo sam je mam.

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Opublikowano

Lotus Evora to świetny samochód - do tego jeszcze w wersji policyjnej w pro częściami.

Ale... wprowadzili teraz McLaren'a MP4-12C - ma rakietowe nitro i dobry start.Klei się drogi i jest dobrze skrętny.Czyli Top5 z T3.

Dobrym wyborem jest również Mustang RTR-X,który ma odlotowe przyśpieszenie na starcie i niezłe osiągi.

Z T2 to polecam Lotus Exige i Audi A1.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Polecam jak najbardziej Lotusa Evore Edycja Policyjna, :)

Opublikowano

Bodzio275 nieważne jakie częsci byś miał w tym Exige to nigdy nie poleci 430 km/h , co więcej żadne auto w tej grze tyle nie pójdzie więc nie opowiadaj bajek . Tym Lotusem to pewnie nawet 350 nie pojedziesz chyba że jakiegoś trainera masz , ale wtedy to się lepiej schowaj .

nfsw_FEBERGE.png
Opublikowano

Bodzio275, koleś który wyciągną max w grze miał 416 km/h, więcej się tymi autami, które teraz są-NIE DA

Bodzio275, koleś który wyciągną max w grze miał 416 km/h, więcej się tymi autami, które teraz są-NIE DA

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...