Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Galaxy Mini

Rekomendowane odpowiedzi

Gość PoweRade™
Opublikowano

Witajcie . Mam zamiar kupic Samsunga Galaxy Mini . Ma ktoś może ? Jak się sprawuje ? Warto kupic ?

Opublikowano

Mój kolega ma Galaxy Mini. Często do mnie przybywa, więc z niego korzystam. Telefon przy niektórych grach trochę muli, ale ogólnie nie jest zły.

W tej cenie masz do wyboru również Galaxy Y (posiadam go), nie laguje, działa bardz dobrze, kosztem aparatu.

Galaxy Mini ma 3,2 mpix, "przeciwnik" 2 mpix - mimo to w dobrym świetle jego zdjęcia są zadowalające. :)

YQ3IB.png

Nie wykonuję prac na zlecenia.

Opublikowano

Young i Mini to 2 gowienka z slaba rozdzielczoscia widac piksele...

Oj a u mnie nie widać pikseli, może mam model z kosmosu? :) Na co mi większa rozdzielczość skoro w te wasze gry typu NOVA itd. nie gram? Jak dla mnie odpalanie jakiejkolwiek gry FPS na smartphonie bez 4" wyświetlacza jest beznadziejne. Autor weźmie co chce, jego wybór.

YQ3IB.png

Gość PoweRade™
Opublikowano

O zdjecia nie chodzi bo przewaznie biore aparat , lecz czy sie bardzo zacina i jak chodzi internet

Opublikowano

Zacinki zdarzają się, ale tylko czasem - jak masz więcej aplikacji to app drawner trochę przycina podczas przewijania. Internet chodzi dość dobrze, ale bardzo szybkiego renderowania się stron nie oczekuj po 600 MHz ;)

YQ3IB.png

Opublikowano

Oj a u mnie nie widać pikseli, może mam model z kosmosu? :) Na co mi większa rozdzielczość skoro w te wasze gry typu NOVA itd. nie gram? Jak dla mnie odpalanie jakiejkolwiek gry FPS na smartphonie bez 4" wyświetlacza jest beznadziejne. Autor weźmie co chce, jego wybór.

telefon nie jest tylko do gier.

przy przegladaniu internetu widac oslepiajace piksele ...

juz lepiej kup sobie X8 a jak masz wiecej pieniedzy do Wildfire S , Gio , Ace

Opublikowano

No właśnie Mini i Y to 2 małe gówienka :)

Ze średnich smartfonów samsunga polecam "Gio"

Lepszego nie znajdziesz ;P

r718w5.png

Zapraszam

1-408464-350x20-171717-303030-000000-FFFFFF.png

tecza-1.gif

Pomagam z Minecraft'em na PW !

tecza-1.gif

Opublikowano

Galaxy Ace Pro telefon Aparat 5Mpix z Autofocusem i Lampką LED !!!!! Zdjęcia mam wspaniałe !!!!! Jak jest ciemno jak w dupie u murzyna robi bdb zdjęcia

bez gif, decyzja administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...