Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Mag vs Zwiadowca

Gość Foser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam którą z tych profesji zagrać.Szukam zegoś co będzie można w miarę szybko rozwinąć, a przy okazji będzie silne : )

Maga kiedyś kiedyś testowałem....nawet nawet tam 26 lvl. Ale kiedy zobaczyłem ranking od 1 do 10-tego miejsca sami zwadowcy.

Oni są aż tak pro ? Dla mnie ważne aby postać dawała radę na 50 lvl. Pomożecie mi ?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zwiadowca jest bardziej do lochów a mag arena itp :)

Ja osobiscie gram magiem i zwiadowca :D

Moze ty tez tak zacznij :)

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Zwiadowca rozwala maga na spokojnie ;] Wystarczy ok 100 lv i mag staje sie bezurzyteczny do lochow , marnie na wojnach, w pojedynkach radzi sobie cos jak zwiadowca> jezeli chcesz fajnie grac i koksic to tylko i wylacznie zwiadowca

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Ja gram magiem i nie narzekam, w lochach radzę sobie dobrze, 68lv pierwsze 3 lochy skończone w 4 7 poziom chyba a w 5 bodajże 4 :) Wystarczy umieć rozwijać postać, mag wcale nie jest gorszy od zwiadowcy, to zależy od tego jak kto gra :P

kuzyk2.png
Opublikowano

Ja gram magiem i nie narzekam, w lochach radzę sobie dobrze, 68lv pierwsze 3 lochy skończone w 4 7 poziom chyba a w 5 bodajże 4 :) Wystarczy umieć rozwijać postać, mag wcale nie jest gorszy od zwiadowcy, to zależy od tego jak kto gra :P

Ja mam już 49 i mi się nudzi :P

Więc zrobiłem sobie 2 konta maga i zwiadowce :P

Opublikowano

Ja akurat mam 158 zwiadowce i 138 maga zwiadowca dużo bardziej koksi bo jedzie na spokojnie wojów i z magami nie ma problemu lochy też ładnie lecą

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...