Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Po skopiowaniu gry od kolegi z PC nie działa mi gra !

FoczkaPOL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Siedzę i się główkuję cały dzień z tym i nie mogę tego pojąć a nie opłaca mi się ściągać gdyż mam radiowy interenet 2 razy z rzędu podczas ściągania jakiś error wychodził wiec proszę o pomoc. MIANOWICIE !

Wziąłem batlefielda wrzuciłem na pendrive od kumpla po skopiowaniu nie działa mi gra umieściłem ja na C:\Program Files\EA Games\Battlefield Play4Free ..gdy chcę uruchomić ją przez stronę pokazuję się ponowne instalowanie. nie wiem czy to wina javy czy wina flesha... choć mam wszystkie wtyczki zainstalowane próbowałem urochomić przez Internet Explorer czy firefoxa i bez skutku HELP :(

Opublikowano

bo gra musi miec wtyczke ( do firefoxa) i pliki w rejestrze

wrzucam ci moj plik z rejestru

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield Play4Free]
"Installation Dir"="C:\\bfp4f"
"Language"="EN"

"Installation Dir"="C:\\bfp4f"

edytujesz tam gdzie ma byc bf p4f chyba u cb bedzie

C:\\Program Files\EA Games\Battlefield Play4Free

"Language"="EN"

ja mam po ang ale zmien na PL jesli chcesz

edit

skopiuj kod , przerob na taki ktory ci zadziala (jezyk, sciezka) wklej do notatnika i zapisz jako nazwa.reg (musisz miec nizej zaznaczone |WSZYSKIE PLIKI|

6rlpEiq.gif

Opublikowano

ja to zrobiłem w taki sposób na moim laptopie i mi nie działa

od kuzyna wziełem battlefield 4 na pendrive dałem na stronie battlefield dałem ,,play" zaczelo sie siciągać i przerwałem w ten folder który sie utworzył wrzuciłem z pendrive i nie działa nie wiem czy to poprawne jest takie coś ale dobra jak cos to piszcie

Opublikowano

najlepiej usun caly bf i dodatek do firefoxa z tym

wklej w jakis folder bf tam gdzie chcesz aby bylo

sciagnij wtyczke do instalacji bf i wybierz folder gdzie juz masz tego skopiowanego

wtedy tam bedzie sciagac pliki i nadpisywac stare

6rlpEiq.gif

Opublikowano

Na noc zostawiłem by gra się ściągała i o dziwo chodzi wiec temat uważam za zamknięty :)

a co do twojej wypowiedzi:dr124 robiłem tak już wcześniej i zmieniałem plik w rejestrze kopiowałem tak samo jak mówiłeś i też nie działało wiec już sam nie wiem co jest na rzeczy.. pozdrawiam :)

hehe co najlepsze tyle się z tym męczyłem a co do czego przyszło to piszę że za mało ram mam SZYDERA !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...