Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 3 PERMY

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro, czy dziś ? :D

Nie warto, moim zdaniem jest to ciulowe.

Podaj ilość waluty, a my Ci doradzimy co kupić :)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Odemnie :

-L3xXusek mówił że super broń..nie mam zastrzeżeń ^^ ( MK14 MOD 0) to bierz.

-G18 C.oO A nie lepiej USP SE ?

-FR F2 a tego to już wgl. nie znam x_x

Co do ostatniego kup zamiast tego snape albo M6A2 SRT/M416 Combat *Rec7* <--- ( to samo w zasadzie ) ;D

Specjalista
Opublikowano

MK14 MOD 0 , G18 cobra są super, bierz

ale co do FR F2 to może się zastanów, fakt jest na przecenie ale niekoniecznie Ci się ta broń spodoba

jest trudna do ogarnięcia

MK 14 MOD ma damage większy od giety a tak samo szybko strzela o.O

G18 pamiętaj tylko żeby ustawić aby strzelał automatycznie (klawisz f)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

G18 bez zastanowienia bierz.

Ja wole starą dobrą gietke od MK14 ale mk14-stka też niczego sobie.

Jako 3 perma zalecam m6a2-srt/xm-8 ale to moje zdanie

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

moim zdaniem to powinna byc decyzja samego kupujacego poniewaz nikt za ciebie gral nie bedzie tymi broniami, a jak wiadomo kazdemu przypada do gustu inna bron, najwieksza role odgryw tutaj skill w grze, jezeli nie jestes za "dobry" to bron typu m416 cqbr, jezeli radzisz sobie calkiem niezle to moesz sprobowac z bronia o wiekszym recoilu, bo wtedy on nie bedzie sprawial ci klopotu. Wydaje sie to glupie co pisze, ale takie sa fakty..nie kieruj sie podpowiedziami innych poniewaz jak zle zainwestujesz to do kogo pozniej przyjdziesz z pretensjami? do nas...:)

Opublikowano

MK14 MOD 0 - wczoraj raz ją podniosłem i to jest kosa po prostu, bierz bez zastanowienia.

G18 Cobra tak samo.

Co do FR F2 to nie polecam, jeśli nie masz jeszcze żadnej snajpy na perma, to na pewno nie bierz jej, lepiej TPG-1 Pro lub AW.

Opublikowano

M14 MOD 0 i G18C. bierz na 100% a co do snajpy kup TPG-1PRO lub DSR-1 Subsonic:D

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Tak jak poprzednicy ale Sniper to bierz AW / TPG-1 Pro / L115A3. Pozdro. Nie bierz Subsonic bo sttrasznie dziwna. Grałem tymi 2 pierwszymi przez 30D l115A3 mam na Perm-a a Subsonic miałem też na 30D i powiem szczerze że dziwnie się nią gra. Strasznie dziwna. Ale jak już chcesz Sniperkę z przeceny bo ci NX nie starczy to poczekaj do wakacji. Będzie jakaś promocja na 100% albo najpóźniej we Wrześniu. Ale w tym roku to może jeszcze z 5 promocji sniperek będzie. Pozdor xD

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Być może taka odpowiedź już była , ale skoro chcesz kupić 2 Prim i 1 Pistol , to radzę Ci kupić Valkyrie i Ump45/Tr'ka/Mp7Mod oraz K5SD/USP SE.

Chyba , że wolisz grac Snajpami. W takim razie powinienieś kupić tak jak wyżej : AW albo L115A3.

Twój Budżet pewnie wynosi 60k Nx , więc stać Cię albo 1 opcja albo 2.

@Edit

Widzę , że kolegom podoba się Mk14 Mod 0. Osobiście nigdy nie grałem , ale widząc opisy innych , to powinieneś kupić.

Opublikowano

Mam 50 k nx :) teraz mk14 mod 0 o tr f2 jest na przecenie...

@ edit.

OK.

MK14 MOD 0 kupione , G18 Cobra też ,teraz może smsa wyśle i sobie kupie 3 perma np UMP 45 :)

Co wy na UMP45 , M416 CQB nie kupie...

moze jakas snajpka?

Może jakieś lepsze smg jest?

co lepiej? chyba kupie P90 TR

@OK. Proszę zamknąć kupiłem p90 tr :0

Opublikowano

Więc do zamknięcia lecz dla mnie 2 SMG mają potencjał PP-19 MOD i MP7 Mod (+15 magazynek) i szkoda że wybrałeś P90TR która w sumie też jest nie zła ^.-

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

żeby nie było wątpliwości. P90TR dobry wybór, heady same z niej wchodzą, ale ja osobiście wolę T-2^^.

@EDIT

Otwieram, autor napisał mi pw z prośbą o otwarcie ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...