Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dotyczace globala oraz battlechesta

SaSkiaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym zadac male pytanko. Postanowilem ze zaczne przygode z wow'em zaczynajac od battlechesta i kupujac wszystkie dodatki po kolei. Tuta moje pytanie. Jak kupie battlechest'a to czy bede mogl grac na kliencie cataclysm czy bede potrzebowal odpowiedniego clienta do dodatku ? dzieki z gory.

Opublikowano

Kupując battlechest grasz do 70lvlu (podstawa+TBC, chyba że coś się zmieniło). Będziesz miał zablokowane opcje, które są z późniejszych dodatków.

Opublikowano

Kupujac Battlechest'a gram na cliencie od cataclysmu tak ? czy potrzeba specjalnego ( starego clienta). I czy jak np nabije max lvl (70 chyba) i jak kupie WOTLK'a to czy automatycznie odblokuje mi sie wszystko z tego dodatku ?

i dzieki za odpowiedz Menddor :) Pozdrawiam

Opublikowano

Kupujac Battlechest'a gram na cliencie od cataclysmu tak ? czy potrzeba specjalnego ( starego clienta). I czy jak np nabije max lvl (70 chyba) i jak kupie WOTLK'a to czy automatycznie odblokuje mi sie wszystko z tego dodatku ?

i dzieki za odpowiedz Menddor :) Pozdrawiam

Nie, musisz mieć wersje clienta najnowszego czyli 4.3( Cata). Odblokuje ci tylko wersje Wow+Wow tbc. Nie możesz wbić 85lv itp. Na tbc mozesz 70lv. Widzisz nowy swiat itp,

simply.4557.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...