Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Eq Ashe

Shuck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie jakie eq kupowac na ashe zeby byc "pro" typ co chwile walil krytyki po 500 i sie normalnie zlapalem za glowe dajcie mi nazwy 6 itemkow jakie mam kupic , pozdro !

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Opublikowano

Ostrze Dorana->Buty szybkości->K.W miecz->buty berserki->ostrze nieskończoności->widmowy tancerz->Krwiopijec->Całun Banshee -> sprzedajesz ostrze dorana kupujesz czarny tasak

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

Dzięki wielkie ziomki ! :* ok temat do zamknięcia

sygnatura_rshwqqs.jpg

Sygna by Shuck

Opublikowano

Ostrze Dorana->Buty szybkości->K.W miecz->buty berserki->ostrze nieskończoności->widmowy tancerz->Krwiopijec->Całun Banshee -> sprzedajesz ostrze dorana kupujesz czarny tasak

heh....

Nie, nie. Temat nie do zamkniecia..

Kupuj dorana>berki>fantom> item na 12% lifesteala> IE> Bloodisher z itemka za 12% life.> calun banshee > TASAK <<<<<JEZELI BEDZIESZ MIAL DLUZSZA GRE I JAK KUPISZ TO WSZYSTKO KUP ZA BERKI FANTOMA :))))

To najlepszy build, duzo walisz, szybko, life steala sporo, i nawet sporo wytrzymasz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...