Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak mam Pytanie Grałem na Ecsro Następnego dnia wchodze na postać patrze niczego nie ma (Hack) ;( i teraz przez tego Hacka nie gram już na Ecsro i mam właśnie takie pytanie: Czy jest taki server gdzie:

Ważne

-Jest Rejestracja On

-Jest Raty sa 10+ (Sp,Exp)

Mniej Ważna

*Jest Dużo Polaków

*Max lvl :90

*Max skill lvl :90

*I Sie W miare Dobrze Wbija

Te "Mnej Ważne" rzeczy wcale nie musz być

Kto Odpowie Szybko i na Temat 5* i zostanie Wklejony jego profil do mojej Sygnaturki

Aha i jeszcze 1. prosze nie pisać takiego Czegoś:

"Poszukaj w Google"

"Był Taki Temat Poszukaj se"

Itd.

Dziekuje :P

Stary dobry kooik :)

Opublikowano

Ja ci powiem, że najpodobniejszy do tego serwera moim zdaniem jest Mysro, ale pamiętaj że tam gdzie reg jest on to sie wbija 12 godzin... Mysro powinno ci odpowiadać jeżeli szukasz czegoś takiego jak ecsro z czego tam są większe raty, jeszcze większe są na sjsro a na sunsro lagi jak cholera to ci nie polecam. Grałem na sjsro i sunsro sunsro nic nie warte bo lagi w cholere nawet w nocy, a na sjsro nawet dobrze mi sie grało czasem lagi tylko w dzień. Ale tam są raty 30x, na mysro chyba mniejsze, rega można złapać np dzisiaj był włączony.

A polaków dużo jest na każdym serwerze, od polaczka_pl do normalnego spoko kolesia. Naprawde dużo polaków na prywatnych serwerach jest, a reg zamknięty :D

Sjsro max lvl to chyba 100

Mysro max lvl to chyba 90

Swsro max lvl to chyba 90

co do max lvli nie jestem pewien.

final-fantasy-vii-top-10-characters-20080325112110792-000.jpg

Life is brutal

Opublikowano

MySro - Reg Off

EXP/SP x30

Gold x10 chyba (4-8k z mooba)

Skille 70 maxowanie do 90

Lv 90

Lagi w godz. 10-20 (cieżko expic - tylko na bocie się da

Slotów 1k

Tyle mogę Ci powiedzieć na temat MySro =]

Opublikowano

JogoBella a na sjsro Ladnie Sie Wbija reg on czy jak? :P jak tak to DUUUUUUUUUŻY 5* leci i sygnaturka

Stary dobry kooik :)

Opublikowano
JogoBella a na sjsro Ladnie Sie Wbija reg on czy jak? :P jak tak to DUUUUUUUUUŻY 5* leci i sygnaturka

To jest ukryta treść, proszę

rejestracja. w LOSOWYCH godzinach

wbija sie 5-15 min zalezy od godziny i od dnia

Opublikowano
Ja ci powiem, że najpodobniejszy do tego serwera moim zdaniem jest Mysro, ale pamiętaj że tam gdzie reg jest on to sie wbija 12 godzin... Mysro powinno ci odpowiadać jeżeli szukasz czegoś takiego jak ecsro z czego tam są większe raty, jeszcze większe są na sjsro a na sunsro lagi jak cholera to ci nie polecam. Grałem na sjsro i sunsro sunsro nic nie warte bo lagi w cholere nawet w nocy, a na sjsro nawet dobrze mi sie grało czasem lagi tylko w dzień. Ale tam są raty 30x, na mysro chyba mniejsze, rega można złapać np dzisiaj był włączony.

A polaków dużo jest na każdym serwerze, od polaczka_pl do normalnego spoko kolesia. Naprawde dużo polaków na prywatnych serwerach jest, a reg zamknięty :D

Sjsro max lvl to chyba 100

Mysro max lvl to chyba 90

Swsro max lvl to chyba 90

co do max lvli nie jestem pewien.

sjsro jest max lvl 90 skille 70 maxowanie do 90

Opublikowano

Na mysro jest reg zamknięte jeżeli chcesz konto musisz napisać i ktoś Ci da :P

Wbija się za 1 razem tylko w weekendy czasami trochę dłużej. Max lvl 90 skille do 70 tylko że maxuje się do 90 tak jak koledzy wyżej napisali :)

Lagów nie ma przynajmniej ja nie mam ;]

Na sunsro grałem ale jest beznadziejnie zanim użyje skilla musisz poczekać 5 sec ;] Więc sobie za bardzo nie pograsz. Max lvl 100 ale nie jestem pewien więc skille też do 100. Jak grałem to codziennie były niby inspekcję wyłączali serva a tak naprawdę nic nie robili. Więc nie polecam .

Na sjsro nie grałem więc nie wiem jak tam jest.

Pozdrawiam. :)

Opublikowano

"To nie forum o pierdoleniu o dupie marynie"

@up

moja babcia <3

//Close

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...