Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] itemy dla Talona

tymo99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, ostatnio kupilem Talona i spisuje sie bardzo dobrze. Lecz wiem ze z niego mozna wyciagnac wiecej. Mam wiec pytanie co do itemow. Prosze przedstawiac swoje propozycje. Ja kupuje na poczatek doran blade, pozniej butki berserkera potem miecz na 45ad potem zeala dokanczam infinity edge i phantom dancera i jade z krwiopijcem. Nie wiem czy dobrze kupuje, bo moim zdaniem krwiopijca powinno sie kupic wczesniej a pozniej dokupic drugiego, lecz pozostalem przy starych itemach. Prosze o komentarze na temat i jak powinno byc waszym zdaniem.

Opublikowano

Skille : maxujesz w, q, e, 6/11/16lv. do ulti

Build : berserki mercurki lub ninja tabi zalezy kto na lini ;) | The Blutalizer , Trinity Force , Bloodthrister , Warmog , Atma taki build kosi solo topy =D

cGh5enoxY19fX2V1bmVfX180MjdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX185X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Ja często korzystam z tego creatora ponieważ później łatwo odczytać build ;p

Nr 1

http://www.mobafire.com/league-of-legends/item-purchase-planner#&item=24-37-22-60-51-17-16-46-41-66-52-59

Nr 2

http://www.mobafire.com/league-of-legends/item-purchase-planner#&item=37-92-51-55-63-17-60-6-11-65-13-36

Nr 1 jest od Forever211, a Nr 2. jest od Stepien511

Jeszcze ich nie testowałem

Opublikowano

Żadne berserki i żaden TF.

Maxujemy W lub Q, ulti i E.

Ioany lub merkurki

Jeśli jesteśmy na midzie - Charlice/Soul Shroud

Brutalizer

BT

LW/IE

Brut>Youmuu

Kolejne BT.

Opublikowano

Żadne berserki i żaden TF.

Maxujemy W lub Q, ulti i E.

Ioany lub merkurki

Jeśli jesteśmy na midzie - Charlice/Soul Shroud

Brutalizer

BT

LW/IE

Brut>Youmuu

Kolejne BT.

moglbym spamic i napisac tylko "hahahahahahaahahahahahahahaha"

po co ci ioany skoro i tak jest szybki cooldown?

a co do itemkow. Doran>Berki> IE/Bloodisher (zalezy jak ci idzie )> force'a > jezeli kupiles IE to bloodishera/ bloodisher to na odwrot..> tasak > całun banshee.

Talon to zabojca a nie fighter jak master/xin/sion czy warwick... jezeli chcesz robic rozpierdol to zle trafiles na postac. Za duzo wiary w siebie i staty 0/10

Opublikowano

Co do kolegi up , wiem ze jestes nowy ale nie musisz pisac beznadziejne posty kosztem niewiedzy innych. BARi kto jak kto ale umie grac talonem i z ionskimi sie zgadzam

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

1.Doran blade (Sell)

2.Buty na cd

3.Kamien filozoficzny(Sell)

4.Krwiopijca

5.Krwiopicja

6.Yumu

7.Ostrze nieskonczonosci

8.Moc trojcy

Opublikowano

moglbym spamic i napisac tylko "hahahahahahaahahahahahahahaha"

po co ci ioany skoro i tak jest szybki cooldown?

a co do itemkow. Doran>Berki> IE/Bloodisher (zalezy jak ci idzie )> force'a > jezeli kupiles IE to bloodishera/ bloodisher to na odwrot..> tasak > całun banshee.

Talon to zabojca a nie fighter jak master/xin/sion czy warwick... jezeli chcesz robic rozpierdol to zle trafiles na postac. Za duzo wiary w siebie i staty 0/10

To spamuj sobie zdrów, szkoda tylko ze to nie będzie miało sensu. Odpowiedz mi co Ci z Twoich berków? Kiedy Ty masz zamiar bić z AA? Talon to Ad CASTER, robi combo i wychodzi a nie bije z auto ataku jak fighter o którym sam wspominałeś. Więc jak nie ioany to merce by zapobiec trochę CC.

Ioany by osiągnąć 40% cdr, po co? Bo bazujemy na skillach a więc jak można to korzystamy w pełni osiągając limit.

Jeśli nie zgadasz się z moimi poradami napisz na pw, z chęcią pokażę Ci naukę gry tym champem od dnia wydania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...