Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S.U.N wyłącza się po 3-4 minutach gry

ghost1310

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Załęczem swoja przygodę z S.U.N'em wczoraj po uporaniu się z błędem podczas włączania(Error 0) udało mi się w końcu uruchomić niestety mam nowy błąd;/ , otóż po 3-4 minutach gry pokazuję się komunikat z błędem "Server Disconnected.[44]" i wyłącza się całkiem gra... Mam nadzieję że ktoś pomoże mi w rozwiązaniu tego problem :)

SS tego błędu :

sunej.jpg

A i jeszcze jedno pytanko w Bulidach piszę żeby dodawać staty w "ether" w tle jest wł okno postaci, powie mi ktoś gdzie dodaje się tek pkt w Ether ? (Po prostu nie widzie gdzie i już )

Opublikowano

Spróbuj pobawić się z firewallem.

Co do buildu - ether i circle były w ep1 , a teraz jest ep2 - także staty rozdajesz tylko int/spi/vit (pod ele).

Skille sam rozdajesz jak chcesz po kliknięciu K.

Proponuję rozwinąć saintly aid / frozen shield / magic shield / circle of healing / earth quake / poison thorn / inability (pod 1v1).

Najważniejsze pasywy dla ele: ether spirit (ele resist) / skill dmg / crit chance / build of steel.

Można wyexpić również movement speed (pvp set + speed).

Opublikowano

Up. Dzięki za rady ale mam w firewallu jak i w antywirusie dodane do wyjątków ( przepuszcza all ) i lipa, ale Thx za rady dotyczące bulidu.

Opublikowano

UP. to nie rozwiązanie niezbyt mi pasuje bo bym musiał wyłączyć firewalla i antywirusa. Może ktoś podać jakie aplikacje są uruchamiane podczas gry ?? Mam odblokowane Sun.exe Sungame.exe i WebStarterCore (CMStarterCore.exe) i lipa ;/

Opublikowano

UP@

Jeżeli nie masz żadnych podejrzanych programów na komputerze to wyłącz a najlepiej przed tym przeskanuj system jak się boisz.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Dobra wył firewalla, antywirusa (ochronę i zaporę ) i znowu to samo ....

Edit//

Jak by ktoś nie wierzył mogę zrobić filmik frapsem.

Opublikowano

UP. Niestety tam problem nie został rozwiązany.

Edit//

Temat można zamknąć, pomogła całkowita reinstalacja wszystkich składników gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...