Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 2 Deluxe Edition - No Dvd Patch.

ExeCor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakupiłem oryginalną grę Battlefield 2 Deluxe Edition na allegro. Dziś doszła. Zainstalowałem i nie chce mi się co chwile wkładać płyty do Dvd. I tu moje pytanie. Mógł by ktoś podać linka do No-DVD Patch'a i czy będzie można na takim patchu odblokować sobie bronie w BHQ(Czy jakoś tak) na rankingowych serwerach? Będzie 5*5 :))

Pomogłem? Daj 5*
Opublikowano

Według mnie lepiej by było jak byś się chwile pomęczył się z tą płytą jak potem ściągniesz jakiś syf i będziesz żałował . Ale jak chcesz to masz Tylko ostrzegam ŚCIĄGASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ !!

hxxp://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Battlefield2v1.41NoDVDFixedexeEng.rar

hxxp://www.mininova.org/tor/1013332

Sprawdź te 2 bo już nie pamiętam który z tego działa :)

Jeśli pomogłem to wiesz co robić :P

Opublikowano

Tylko, że problem jest ^^ Bo ja mam komputer stacjonarny i laptop. W komputerze stac. nie ma stacji DVD i ja odpalam płytkę przez Laptopa przez Moje miejsca sieciowe(Router) i jak gram to się często przycina gra...

Pomogłem? Daj 5*
Opublikowano

Potem zobaczę. Jak zadziała to dam 5* x5 :)

@EDIT

Dupa kurwa! Teraz mi się gra zjebała ;D Już wolę sobie zrobić jebany obraz .iso... 5* i tak będzie za dobre chęci ;p

Pomogłem? Daj 5*
Opublikowano

Omygy :/ Mini image się ściąga. ma pare kilo, montujesz na deamonie i płyta już nie potrzebna. A jeżeli tnie ci podczas gry to nie jest to wina połączenia sieciowego, bo z płyty zaczytuje tylko a początku, potem se ją możesz wyjąć. Na pm leci link. To ci gry nie zepsuje bo w nią nie ingeruje :P

My minions mwaahahahaha :>