Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] itemy dla Talona

tymo99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, ostatnio kupilem Talona i spisuje sie bardzo dobrze. Lecz wiem ze z niego mozna wyciagnac wiecej. Mam wiec pytanie co do itemow. Prosze przedstawiac swoje propozycje. Ja kupuje na poczatek doran blade, pozniej butki berserkera potem miecz na 45ad potem zeala dokanczam infinity edge i phantom dancera i jade z krwiopijcem. Nie wiem czy dobrze kupuje, bo moim zdaniem krwiopijca powinno sie kupic wczesniej a pozniej dokupic drugiego, lecz pozostalem przy starych itemach. Prosze o komentarze na temat i jak powinno byc waszym zdaniem.

Opublikowano

Na start dorana (jeśli grasz bez run - jak z runami to buty i 3 potki) potem te butki co CD zmiejszają potem młotek, kosturek na lifesteala, atma,dokańczasz krwiopijce, IE, moc trójcy, sell doran buy krwiopijca.

Zamiast atmy możesz coś innego kupić, a w szybkość ataku nie inwestuj na Talonie.

Opublikowano

ale jak mam 1.5 ataku na sek i kosze z hitow 750 z krytow a z phantom i IE mam 70% na kryta to rozwalam kolesia w ok. 2-3 sek z hitow jak dam silenca

wyproboje tez twoje itemy, ale i tak prosze o dalsze propozycje. Zamiast tej atmy mozeby zeala albo luk na 40% as bo moim zdaniem na speeda ataku tez trzeba miec bo jego skile dosyc powoli sie regeneruja a butki to tylko 15%

Opublikowano

Zamiast Atmy możesz złożyć sztandar Starka - zawsze dodatkowy lifesteal i attack speed.

A te butki z 15% to zawsze coś, bo gdyby założyć, że ulti ładuje się 100 sek. to zawsze będzie o 15 szybciej :)

Opublikowano

Wat.

Lubię wszystkich, którzy budują wszystkie postacie na 100% dmg a potem wielkie oczy bo padli w tfie po sekundzie. Faila zaliczasz już na starcie. Buty + 3 poty to standard, chyba że lubisz recallować co minutę. Co z tego, że masz dmg jak każdy mądrzejszy Cię zgniecie.

Opublikowano

Doran Blade->Berserker's Greaves->Bloodthirster->Phage->Infinity Edge->Frozen Mallet->Phantom Dancer->Last Whisper albo Black Cleaver

Ps. jak coś mogę napisać po polsku ale angielskie nazwy lepiej znam :P

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

Sztylet Dorana -> Buty Berki -> Krwiopijec ->Pożeracz (chyba tak to się nazywa ten młotek do lodowego młotu) ->Ostrze nieskończoności->Lodowy Młot-> Widmowy tancerz -> Ostatni Szept albo Czarny Topór

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...