Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod 4 mw i fps.

Shasiro�™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam BAARDZO! dziwny problem. Na tej samej mapie - tyle samo ludzi, ustawienia na full. Textury extra, i inne takie, W full hd na monitorze 32', na moim laptopie mam 45-60 fps. Myślałem, że je zwiększe zmniejszając ustawienia... ale ku mojemu zdziwieniu - ledwo 15- 20 fps . I ja sie pytam co to jest?. W rodziałce 2xxx x 1xxx z ultra ustawieniami mam o wiele więcej fps, niż na laptopowym monitorku 15' na rodziałce 800 x 600 z wszystkim powyłączanym.. I to jeszcze na game boosterze ^ ^. Nic mi to nie zmienia, tylko chciałbym się dowiedzieć o co w tym chodzi :D?!. Czy to tak skopana optymalizacja?

76561198034810506.png

Opublikowano

Może być tak że masz słabą kartę graficzną . Bądź taką która nie obsługuję PS 2.0 , chociaż musisz mieć jakąś lepszą skoro Ci gra działa .

Podaj proszę specyfikację komputera.

test_n10.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

lapek to:

intel core i7 3.1 ghz x4

Ati radeon hd 6990m

ram 12 gb

Nie dawno coś pogrzebałem w catalyst control panel i mam równo 100 fps. Ale problemem jest to, że na minimalnych mam 10 fps

76561198034810506.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...