Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny blad pomocy!

Lexiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chce zainstalowac na innym komputerze internet z neostrady tp.Gdy jestem na pewnym kroku wyskakuje mi taki o to blad:

http://www.google.pl...aUx92eCw&zoom=1

Sorry ze w google ale nie chce mi sie na hosting wrzucac. Przez ten blad nie moge dokonczyc instalacji.Szukalem odpowiedzi w google ale niestety nic nie znalazlem.Tutaj duzo ludzi jest na tym forum wiec sprobowalem zrobic tutaj temat moze ktos pomoze.Mam windows xp.Jesli sa potrzebne jakies dodatkowe informacje prosze pisac.

A jeszcze jedno odpowiedzi na ten blad znaczy ten co na tym obrazku mam po polsku czyli nie qui non tylko tak lub nie

Jesli dam nie instalacja wylaczy sie a jesli tak to robi dalej ale gdy nacisne cos znowu sie pojawia...

Za pomoc bedzie limit plusow czy kto tam co woli.

Prosze o pomoc ...

Opublikowano

Wejdz w menadzer urzadzen i tam powinny byc takie zolte znaczki zapytania. Powinno cos pisac typu livebox controller albo cos. Kliknac na to prawym, aktualizuj sterownik, dalej, zainstalu z okresloenj lokalizacji, dalej, zaznaczasz pierwsza kropke i wybierasz folder z instalatorem tego liveboxa (zapewne plyta). Zaznaczasz sam naped z wlozona plyta i klikasz ok. potem dalej i samo powinno znalezc i zainstalowac sterownik.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...