Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Creative Fatal1ty HS800.

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tych słuchawkach? Dobre bd żeby słyszeć dobrze głosy przeciwników+żeby ładne efekty dźwiękowe były?

I teraz pytanie dotyczące karty dźwiękowej. Czy bd musiał jakąś karte dźwiękową kupić czy coś żeby one lepiej działały jeżeli np. nie bd za dobrze działać? Czy nie bd można już tym z nic zrobić? Aha no i jeszcze jak mogę sprawdzić jaką mam karte czy coś tam? W skrócie chodzi mi o to żebyście powiedzieli czy te słuchawki są dobre i czy można coś zrobić żeby jeszcze lepiej działały :P

Opublikowano

Słuchawki dobre Ogólnie polecem sluchawki CreATIVE poniewaz sa Masywnie wykonnane maja bardzo dobre efekty dzwieku , swietne bassy, sa na gwarancji(w razie gdyby cos sie stalo) ...,A co do polepszenia dzwieku wydaje mi sie ze karta to poprawia ale tego nie jestem pewny

boreksygna.png

Sygnaturka Stworzona przez Necrotoss

Opublikowano

Creativy fatality nie sa dobrym wyborem. Dlaczego? otóż czesto sie psuja, mikrofon sie psuje (gniazdo jack rowniez), a poza tym kosztuja o duzo, za duzo jak na tak fatalne wykonanie...

Najlepszym rozwiazaniem sluchawek bd:

Sennheiser HD 201- Dobra przestrzen;

Sennheiser HD 202- Dobry i miesisty bass;

ewentualnie jakies KOSS'y :)

anonym.png

Opublikowano

Gówno, nie słuchawki.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Według mnie słuchawki

Creative Fatal1ty HS800.

Są dobre do nagrywania różnych filmików i rozmów na skype.

Ogólnie myślę ze firma Creative jest jedną z lepszych w produkcji słuchawek,

polecam je również do gier kolega ma poprzednią wersję i jest bardzo zadowolony.

Aha , nie wiesz jak sprawdzić jaką masz kartę dźwiękową wy-googluj to sobie na necie jest naprawdę masa Tut-uriali.

Podsumowując polecam je do gier i rozmów mają fajne efekty typu bass itp są dosyć ciężkie.

Słuchawki te polecam są godne uwagi.

big.png
Opublikowano

gówno, gówno i jeszcze raz gówno.

kabel z gówna, wejście zajebane z targu, a mikrofon na rzepy.

dźwięk jest dobry ale chuj z tego jak i tak kabel jest chujowy.

steelseries siberia v2 polecam ;>

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

A jakie polecacie słuchawki w których najlepiej bd słychać kroki przeciwników i skąd idą? Bo to jest przecież najważniejsze w FPS'ach :)

Tylko nie za drogie bo teraz nowego kompa kupuje i nie bd mnie stać odrazu żeby kupić jakieś zajebiste za 100funtów :P

Opublikowano

@up

Co wy pierdolicie .. ja mam te słuchawki i jakoś dobrze mi się sprawują .

Jak najbardziej polecam te słuchawki . Dobrze słychać skąd idą przeciwnicy ponieważ sam gram w Cs'a .

kamyfek1.png

bez reklamy yt.

Opublikowano

@up

Co wy pierdolicie .. ja mam te słuchawki i jakoś dobrze mi się sprawują .

Jak najbardziej polecam te słuchawki . Dobrze słychać skąd idą przeciwnicy ponieważ sam gram w Cs'a .

Nie miałeś w życiu niczego innego na uszach i pierdolisz.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...