Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich 3 dni temu wbiłem 30 poziom i mam pytanie ws. trybunału. Od tych 3 dni cały czas głosuję i chodzi mi tutaj o to kiedy zakończą się ogólne głosowania czy coś w tym stylu. Dokładniej kiedy otrzymam PZ za dobrze wykonane kary/ułaskawienia. Wiem, że dochodzi mail z ilością otrzymanych PZ. Ale jak często się go dostaje? Pytałem znajomego z gry, który powiedział, że 1 sprawa może trwać nawet do 2 miesięcy. Tu pytam się was wszystkich jak często dostajecie takie maile (średnio na tydzień/miesiąc) i ile z nich dostajecie PZ (też średnia lecz najlepiej gdy głosujecie codziennie po 15). Gdyby nie to, że zbieram na Lee Sina sam bym się przekonał ale tak to nie wiem czy oszczędzać czy nie lepiej będzie poczekać na przychód.

Z góry dzięki.

Za spam typu: "lepiej kup sobie trynde albo xina" i "google nie gryzie" (szukałem sporo) poleci raport.

\m/ 8th day God created Heavy Metal and he saw It was good \m/

Opublikowano

Ja czasami wykonam kilka zgłoszeń i następnego dnia dojdzie mi kilka IP, lecz nie przychodzą mi mail'e z ilością IP

Wróciłem ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...