Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League Of legends wiki polska

Xist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wcześniej założyłem podobny temat. Wylądował w koszu lecz myślę że ten pomysł ma sens.

Wszyscy wiemy że jest mało stron z informacjami na temat League of legends po Polsku.

Założyłem polską wiki League of Legends ale nie dam rady sam jej pisać myśle że mogę liczyć na pomoc z waszej strony.

Wiki została założona szczególnie na potrzeby mpcforum.

Jaki lepszy wygląd klasyczna wiki czy może ta nowa z szablonem?

Adres wiki

http://pl.leagueoflegendspoland.wikia.com

6gqn.png
Opublikowano

Po co dajesz linka skoro nawet 10 stron na tej wiki nie chciało ci się stworzyć? NIe wspominając o tym, że angielska wiki LoLa jest bardzo dobra i zawsze można skorzystać z translatora.

Opublikowano

@up

Ta strona dopiero co postała bądź wyrozumiały.

Liczę, że szybko informacje tam zamieścisz.

Opublikowano

Tylko że wiki jest portalem społecznościowo-rozwijającym się i tworzą ją ludzie a nie jedna osoba. Bez waszej pomoocy ta strona nie może istnieć więc zachęcam do wspólnej edycji tejże wiki.

6gqn.png
Opublikowano

Tak, tak, tak, ale Ty tam nic nie zrobiłeś. Chcesz żebyśmy wszystko zrobili za Ciebie ? Jak się postarasz to myślę, że ludzie się dołączą do tego pomysłu. Ja też bym mógł 1-2 artykuły dziennie pisać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Pierwsza myśl po wejściu na wiki:

"nie wypali"

Jednak to jest możliwe. Musisz zebrać przyjaciół, kumpli, ogólnie mówiąc wiele osób, które systematycznie dodawałyby kilka artykułów dziennie, i po pewnym czasie byłoby tego trochę.

Ja nie będę pisał, gdyż nie gram długo w LoL'a, jednak myślę, że to dobry pomysł.

lesny123.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...