Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG] MineMania [FRAKCJE]

SpixXxel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na nowy serwer RPG-MineMania!

Informacje o serwerze:

IP: OFF

Wersja Minecrafta: 1.1

Liczba slotów: 80

Typ serwera: FRAKCJE

Moby: ON

PVP: ON

White lista: OFF

Premium: OFF

Rekrutacja: OFF

Najważniejsze pluginy:

WorldGuard, WorldEdit, Essentials, Factions

Opublikowano

niepolecam serva szukam jakiejś gildi pisze do kolesia moge dołon czyc do gildi a on na to nie to i do drugiej gldi psize moge dołonczyćdo gildi a on tesz nie niepolecam servera.

Opublikowano

niepolecam serva szukam jakiejś gildi pisze do kolesia moge dołon czyc do gildi a on na to nie to i do drugiej gldi psize moge dołonczyćdo gildi a on tesz nie niepolecam servera.

Lol, na takich serwerach trzeba trochę pograć a nie wbijasz i "pytasz sie czy do gildii możesz"

sygnaad.jpg

Opublikowano

no troche pograłem a tam trzeba odrazy do gildi bo tam niema gdzie zbierać surowcuw

no pograłem troche ale tam trzeba odrazy do gildi bo tam niema gdzie zbierać surowcuw jeszcze ras niepolecam serva!!!!!!

Opublikowano

no troche pograłem a tam trzeba odrazy do gildi bo tam niema gdzie zbierać surowcuw

no pograłem troche ale tam trzeba odrazy do gildi bo tam niema gdzie zbierać surowcuw jeszcze ras niepolecam serva!!!!!!

1.Naucz się poprawnie pisać po polski

2.Jak wejdziesz na serwer to musisz trochę pograć żeby mieć power, na start masz 0 więc raczej nikt cię nie weźmie...

Nie polecam !

Ty się nie udzielaj bo nawet tam nie grałeś

PS. Przerwa techniczna do godziny 12:00-13:00

Opublikowano

Polecam . Dobrzy gracze , nikt nie kradnie, administracja ogarnięta. Jest 1 minus jest dużo gildii po 1 czlonkow...

Opublikowano

Adminie, jezeli dostalem bana za capslocka to w takim razie na ile dostalem zablokowany na serwerze?

PS:Prosze o szybka odpowiedz.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...