Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Problem z PSC

gruzjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dostałem ani 400g1 ani punktów na tamte konto na PS. Jak mam się z nimi skontaktować bo kase mi zjadło a kodu nie dostałem ani na mailu nigdzie nie ma ani nic ;/ czekałem już ponad 2 godziny. Czekać jeszcze ?? Co mam robić ?

Opublikowano

Za chaotycznie napisane. Nic z tego nie rozumiem. Napisz dokładnie, na spokojnie, co się stało. Dopiero wtedy będziemy w stanie Ci pomóc.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Chciałem według tego tutka 1200g1 za 5$ kupić kredyty. Zrobiłem wszystko jak trzeba. Po zakupie nie dostałem kodu ani na maila ani na stronie. Tylko takie coś mi od nich przyszło, że mają jakieś problemy, mają moje pieniądze które przelałem ale musze czekać na ich zatwierdzenie, bo mają jakieś kłopoty. Mam dalej czekac na g1 ? Czy co ?

Opublikowano

Jeśli napisali że trzeba czekać to czekaj. Jak w ciągu kilku dni nie dostaniesz to podam Ci wzór napisania do nich.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...