Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyborem chara

Azris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z wyborem kupna postaci (mam 6.3k ptk)

i bardzo chciałem kopic Swaina, lecz po rozmowie z kolegami z klasy (maja doświadczenie) powiedzieli mi, ze nie jest taki dobry

Wiec chciałem kupic Wukonga, ale też nie jest taki silny (według ich, ja mysle, ze daje rade :) )

Proponują mi Kennen lub Ahri, ale chyba bardzo ciężko ogranąc ahri, wiec nie wiem ;/

Zależy mi na swainie, ale nie mam pojęcia jaki jest...

Pomocy

PS. jeśli zły dział to przepraszam

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

haha swain jedna z moich postaci na pierwszym rankedzie nim miałem staty 15 - 2 jako jedyny w teamie

twoi koledzy po cześci mają racje lecz oni stawiają na dmg podstawowy czyli ad carry , ap carry które mają malutko hp ale wielki dmg , jak tryndamere czy ahri

lecz brusery takie jak swain czy off tanki jak lee sin i wukong , mają co prawda miejszy dmg ale większa ilość hp dużo nadrabia i o wiele łatwiej odrobić to niż takim tryndą który z statami np 0-4 już gówno zrobi

Polecam swaina , co do wukonga nie znam go dobrze więc sie nie wypowiadam

NJxbd4x.png

Opublikowano

Proponują mi Kennen lub Ahri, ale chyba bardzo ciężko ogranąc ahri, wiec nie wiem ;/

Nie doceniasz Kennena, polecam ci tę postać z Amumu/Morganą w drużynie siejesz spustoszenie w tf'ach dosłownie. poza tym, jeśli twierdzą że swain nie jest dobry to są takimi znawcami jak ja polonistą (byle na -dopa na półrocze). Może Swain nie byłszczy jak LeBlanc czy ania, w 1 sekunde takie combo ze cie nie ma, ale za to co takie dzidy zrobia w tf? combo i się wycofują a ty nakurwiasz do końca w środku tfu i zgarniasz kille a nie killa :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

hehe :) czyli nie docenili swaina :D

Chyba go kupię, bo widziałem jego siłę w walce :D jak ulti wrzucił to pozamiatane xDD

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

haha swain jedna z moich postaci na pierwszym rankedzie nim miałem staty 15 - 2 jako jedyny w teamie

twoi koledzy po cześci mają racje lecz oni stawiają na dmg podstawowy czyli ad carry , ap carry które mają malutko hp ale wielki dmg , jak tryndamere czy ahri

lecz brusery takie jak swain czy off tanki jak lee sin i wukong , mają co prawda miejszy dmg ale większa ilość hp dużo nadrabia i o wiele łatwiej odrobić to niż takim tryndą który z statami np 0-4 już gówno zrobi

Polecam swaina , co do wukonga nie znam go dobrze więc sie nie wypowiadam

Hahahahh rozwaliło mnie to co napisałeś... tryndamere AP? LoooooooL.

@topic Swain jest idealną postacią na mida, od 6 lvla możesz spokojnie szarżować na przeciwników :) Tylko pamiętaj żeby w swoim buildzie uwzględnić przynajmniej 1 kostur archanioła, mana ci się przyda.

Opublikowano

Nie doceniasz Kennena, polecam ci tę postać z Amumu/Morganą w drużynie siejesz spustoszenie w tf'ach dosłownie. poza tym, jeśli twierdzą że swain nie jest dobry to są takimi znawcami jak ja polonistą (byle na -dopa na półrocze). Może Swain nie byłszczy jak LeBlanc czy ania, w 1 sekunde takie combo ze cie nie ma, ale za to co takie dzidy zrobia w tf? combo i się wycofują a ty nakurwiasz do końca w środku tfu i zgarniasz kille a nie killa :)

Ok tylko ap carry ma uważać i nie dać się focusować... Annie wycofuje? teddy i 5 stunów po tf dziękuję i dobranoc... Swain do końca no nie wiem jak mundo ignitę i do spania =)

@Topic ale co prawda to prawda swain da radę tak samo niedoceniany vlad

Możesz kupić kennena możesz go robić pod ap jak i ad =)

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

@up

no nie powiem stun za stunem stun popędza ideologia kennena :P

wystarczy kennem harasować z Q i załatwione =)

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

@up

No ja tam narazie bije kazdego kennena lubie dodgowac jego q =D latam w lewa i prawa strone i nigdy mnie nie moga trafic ja mu rzucam ciagle combo i on musi kleic turret pod turretem dostaje e caly czas;]

cGh5enoxY19fX2V1bmVfX180MjdfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX185X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Ja polecam kennena moim zdaniem jest lepszy od swaina. Mam kennena i swaina i wybieram kennena.

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Niebardzo kennen...

Gram 2 tygodnie Swainem i kennen leci na : W / Q / E + ignite... nie ma małego ^^]

yyyyyyyyy mleko?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...