Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podstawa najlepsza ;/?

SpyeRTF2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widzialem jak pro goscie graja w ta gre poprostu pro i grali na podstawach sniper sikwondo i zwykla znajperka to samo pyro,dymoman itd dlaczego tez mam grac na podstawach> A i jak dobrze celow snajperem jak ktos stoi to ja trafie heada ale jak juz ktos idzie to nie daje rady jak poprawic sobie ta celnosc gdzie mierzyc?

Opublikowano

Większość podstawowych to rzeczywiście bronie najlepsze. Oczywiście zależy, co lubisz, jak lubisz grać, jakąś inną to nikt nie każe i grać podstawową. A 2 pytania nie rozumiem. :3

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Większość podstawowych to rzeczywiście bronie najlepsze. Oczywiście zależy, co lubisz, jak lubisz grać, jakąś inną to nikt nie każe i grać podstawową. A 2 pytania nie ogarniam, napisz dokładniej. Tzn. Po Polskiemu, a nie po Polskoneopokemonowemu.

Chodzi mi o to ze nie umiem celowac jak ktos biegnie tylko jak ktos nieruchomo stoi ;/ i jak sie nauczyc dobrze mierzyc?
Opublikowano

Jak biegnie to letko przed niego strzelaj snajpo. A jak masz itemki to pacz jakie mają bony i to wykorzystuj zmieniaj sobie co chwile klasy jeśli ktoraś akurat ci nie idze bo tak często jest że jedno nie idze zbyt dobrze a potem dobrze inną a tą juz nie...

Opublikowano

Podstawowe bronie według mnie najlepsze, ale jak ktoś woli się bawić w te całe itemki... :D

Hmmm.. Co do drugiego pytania, to nie tak łatwo to wytłumaczyć. Musisz nabrać wprawy, i grać. Grać, grać i ino tylko grać aż się nauczysz.

W TF'ie bardzo łatwo "szczelać te hedszoty" ponieważ pocisk wystrzelony, prawie w tej samej chwili uderza w oponenta.

Radzę nabrać refleksu i skilla.

Opublikowano

Powiem ci tak grałem sniperem dość długo i ja na początku robiłem tak, że stałem gdzieś daleko i najczęściej zabijałem soldków i heavy. Później próbowałem zaczynać zabijać medów dymków itp. A na końcu gdy już największy problem robili mi skouci to szedłem bardzo blisko przeciwnika.

1.png

Sprzedam te itemy pisać Steam Zoomik75

Opublikowano

Podstawowa snajperka jest najlepsza i przypuszczam, że będzie.

Co do pyry bym się kłócił, jak dla mnie lepszy jest odtłuszczacz(degreaser) bo razem w połączeniu z gasiekierą(axtinguisher) i flare gunem(flara) tworzy nie rozłączną parę dla mnie D:.

Podstawowy nóż szpiega jest również bardzo dobry, tak samo jak dubeltówka scouta.

Myślę, że jeszcze granatnik demomana i wyrzutnia rakiet solda są dobre, bo reszta jak dla mnie jest słaba (prócz mediguna).

Co do tych Twoich "hetszotuf", żeby umieć grać jak pro, trzeba się nim stać czyli: nabrać refleksu, umieć celować (polecam Ci oglądanie FragMovie na youtube bo dużo można się z nich nauczyć) i umieć dobrze wykorzystywać swoją broń.

Myślę, że tyle :#.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...