Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z połączeniem, pomocy ;)

filipksp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/344518-tutstawianie-serweraodblokowywanie-portow-w-routerze-linksys/

W innych routerach jest podobnie.

y5r5.png

Opublikowano

hmm, a moze poprostu zmien port serwera na jakis inny, przykład: 25540 i/lub sprawdz czy jestescie na hamachi i oboje macie wlączone oraz czy kolega dobrze przepisał ip serwera.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

ojojoj nadal nic.. kominowałem z tym portem serwera, odblokowywalem je w routerze i dalej nic ;/ kumplowi ciagle sie łączy a po jakims czasie wywala blad ;/ juz nie wiem co robic ;d

@edit

moze ktos sprobuje dolaczyc, zobaczymy kogo to wina :)

Hamachi sieć : kasprzakaksp2

haslo: dupa

ip: 5.203.107.60:25540

serwer narazie wlaczony :)

Opublikowano

Wina leży u ciebie.

Próbowałem wejść.

Ale powiem, że coś łapie bo miałem logging in... Ale zaraz potem koniec transmisji...Raczej nic nie blokuje ale w czym jest wina :mellow:

(Tak, tak próbowałem wejsc na single i potem znowu, ale wogóle nie wykrywa serwa, a jest ON)

@edit

Zmien view_distance=15 na

view_distance=12

Eh, lepiej nic nie zmieniaj tam :D

Opublikowano

Wina leży u ciebie.

Próbowałem wejść.

Ale powiem, że coś łapie bo miałem logging in... Ale zaraz potem koniec transmisji...Raczej nic nie blokuje ale w czym jest wina :mellow:

(Tak, tak próbowałem wejsc na single i potem znowu, ale wogóle nie wykrywa serwa, a jest ON)

@edit

Zmien view_distance=15 na

view_distance=12

Eh, lepiej nic nie zmieniaj tam :D

nie mogles dolaczyc bo go wylaczylem pozniej :) nie mialem neta wczoraj wieczorem po tym jak posta napisalem ;/ teraz mozesz sprobowac ;)

Opublikowano

teraz cos zawazylem.. na hamachi przy kumplu i przy Tobie Komandosek mam wykrzyknik w trójkącie. jest napisane: "Błąd podczas łączenia z adapterem sieci. Nie ma dostępu do peera przez VPN.

umie mi to ktos wyjasnic? ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...