Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kręcenie let's playa(pomocy)

Pawelekpe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce zacząc kręcic let's play ale nie wiem dlaczego nie słychac kolegi nagrywam programem GameCam jak nagrywam złym programem podajcie nazwę i gdzie można go kupic lub pobrac aha i jeszcze jak ustawic config żeby było słychac mnie kolege i odgłosy z gry!!(gadam na vt lub skype)

nagraaaaaaaadzam lajkmi !

Opublikowano

Owszem najlepszy jest Fraps. Ale nie polecam ci ustawiać w nim nagrywania głosu bo fraps jest w tej sprawie badziewny . Lepiej użyć nagrywarki głosu np. z TeamSpeak3 (Opcja recording) Albo Audacity.

graphic.png

Opublikowano

GameCam to syf...

rozkmin ten filmik w opisie masz link do frapsa pełnej wersji ja sam z tamtąd pobierałem i działa + masz poradnik do frapsa w tym filmiku ;d

http://www.youtube.c...h?v=wAaGvDTu4b4

co do głosu moze byc rejestrator głosu który powinieneś miec na komputerze

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Dzięki sprawdze i dam edita\

@edit no dobra mam problem ekran jest do góry nogami!a gdy zaznacze "Detect best sound inpunt" to nie słychac ani mnie ani kolegi i wtedy on niesłysze że ja coś mówie! a gdy zaznacze "use windows input" to słychac tylko mnie! ale kolega mnie słyszy!

Opublikowano

A włączone masz miks stereo?

Co do programów to polecam Bandicam, wersja testowa ma znaczek wodny, ale on nie przeszkadza.

sygnaturawn.png

Tworzę layouty na YouTube, ale tylko pod tematykę inną niż Minecraft. Ps. Tylko od 50 widzów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...