Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy dostane za to bana?

skiba199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można się tam dostać normalnie bez machania nożem i innych dziwnych rzeczy ?

Jeżeli jest to bug mapy który wykorzystujesz to wyłapiesz bana

s2c77Oa.png

Opublikowano

skoczył z poręczy na murek... w teorii nie powinieneś tam wskoczyć i możesz (ale nie musisz) wyrwać za to bana bo jakby nie było jest to bug a Ty go używasz.

Opublikowano

Ja tam często wskakuje i nigdy bana nie wyłapałem. TZN. nikt mnie nigdy nie raportował, ale myślę że Nexon o tym wie i wie że można tam bez problemu wejść jak i przeciwnik jeszcze łatwiaj może nas z tamtąd zdjąc więc nie masz chyba czego się obawiać bo ja nigdzie nie widziałem żeby ten bug w spisie bugów był zabroniony.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

niby powinien być ban, chyba, że po ich stronie to jest do zrobienia w realu, wiec w grze podobnie.

w każdym razie za bugi jest bodajże od 15 - 30 dni bana, także nie powinieneś się bać o perma.

Specjalista
Opublikowano

A zmiana nicku coś da?

nie da nic Ci zmina nicku bo FM ma zapisany twój nick w rejestrze, a po za tym masz acc na forum nexona przecież połączone

a co do bana to nie dostaniesz, to jest trick jump, można Cię stamtąd zabić,

reportowałem kiedyś gościa za to i napisał mi FM że to zwykły trick jump

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Za to jest ban o.O

Przecież tam się nie da normalnie wskoczyć ..

jak sie wysilisz to tam wskoczysz tylko ja coś nie moge sie przesuwać ja ide pod te płotki wskakuje na murek ale nie moge po nim swobodnie chodzić dla mnie słabe to bo zazwyczaj szybko ktoś ci banie wrąbie a szczególnie tobie bo masz scorpiona (przynajmniej na ss'ie).

Za to bana nie ma jak ja czasem COLA widze jak tak robi albo na klanówce w ciul osob tak robi :x

Ale ja unikam nieprzyjemności i nie wskakuje tam ^^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...