Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] CS 1.6 STEAM! HELP :D

Shasiro�™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zjebiście zajebisty problem. Poprzednio wszystko było ok..., ale gdy odinstalowałem cs'a ze steam i wyczyściłem plik cs'a w steamapps/nazwa użytkownika/ counter strike oraz pobrałem i zainstalowałem ponownie... Ku mojemu zdziwieniu nie mam standardowych map... nie mam też żadnych modeli. Wbiłem na server dr. Pobrało mi chyba 5 modeli - ct, tt, knife, oraz usp. Dobra wkurwiłem się.. wbiłem na wyszukiwarke serv w grze i co?! i tylko 40 serwerów. Co to może być?!. Zanim wyczyściłem tak nie było. Poprzednio jak takie coś robiłem miałem od razu all modele + koło 20k serverów w wyszukiwarce a i wszystkie mapy podst. w new game.. Może to wina Beta testów? Takie coś Udział w beta testach. ??

76561198034810506.png

Opublikowano

nie dlatego... Usunąłem cs'a i nie mam modeli ŻADNYCH!!. Wchodzę na serwa lub tworzę nowy i po prostu nie widzę modeli!!

Do tego brak modeli w cstrike i cstrike polish oraz valve

76561198034810506.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...